Mi a különbség az Iphone X, XR és az XS között?
Azt szeretném tudni, hogy mi a lényegi különbség a 3 fent említett készülék között (a műszaki paraméterek nekem nem mondanak sokat), illetve melyiket érdemes megvenni, ha a fő prioritások a fotózás, illetve a netezés?
Köszönöm szépen előre is!
XS-t venném ezek közül.
Egyik jobb mint a másik
X - tavalyi modell (a 8 plus-sal nagyjából megegyező hardver)
XR- "olcsósított" változat. Ez az apple nyelven azt jelenti, hogy amit tudtak azt kispórolták belőle de így is rohadt drágán akarják adni. (720p IPS 300 ezerért... A nevetséges kategória )
XS (/XS plus)- aktuális csúcsmodell
3,4:
Köszönöm szépen a válaszaitokat.
És az X és 8Plus közül melyik lenne a jobb választás? (Egy hölgy részére lenne a telefon ajándék)
Nekem 8plus van, alapvetően elég jó készülék. Amivel többet tud az X az a kijelző, illetve a Face ID szerintem kényelmesebb mint az ujjlenyomat olvasó, bár erről inkább az tud "nyilatkozni" aki használja.
Szerintem amúgy a tudásához mérten nagyon magas az ára, de ez minden apple termékre igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!