Aliexpressről akkumlátor?
Mi a véleményetek Aliexpress-ről rendelt telefon akkumlátorokról?
Gondoltam arra hogy onnan kéne a telefonomba rendeljek egy aksit, a telefonom másfél éves és már nincs az a nagyon jó állapotban van egy pár gond vele úgyhogy úgy gondolom az aksi már ennél rosszabbá nem tenné a telefonom vagy hát nem tudom, az aksi meg már nagyon nem bírja. Szerintetek érdemes onnan rendelni bele aksit? Iphone 6sről van szó.
Ha fél évet kibír már örülj.
Vettemar dragat olcsot mindent . Kék dobozos márkásnak tunot na azok fél háromnegyed évet bírtak.a gyengébbek pár hetet max, de a gyarit soha..
Zsákbamacska.
Ha találsz olyat, ahol a vevői visszajelzés szerint is jók a kapacitások, nem csak azt írják az okosok, hogy hú de gyorsan megjött meg hú de szép, akkor érdemes megpróbálni.
Én már vettem onnan jót és rosszat is.
Még az LG G4-emhez sikerült olyan utángyártottat behúzni, ami jobb volt a szűz gyárinál is.
Csak olyat érdemes, ahol a vevői leírások alatt találsz olyanokat, ami valóban élettartamot és kapacitást tesztelt és jó.
És még akkor is kifoghatsz rosszat.
Én azt mondom, ha drágább az eredeti 1/3 áránál, nem érdemes rizikózni.
Ha rossz, visszafizetik a pénzed, de azért van benne bukta lehetőség.
Nekem szállítás alatt van,igaz én gyári Xiaomi akksit vettem.
Apple más tészta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!