Samsung s9 plus, Samsung 10e, Samsung Note 9, Huawei Mate 20 pro, vagy Huawei p30 lite?
Samsung
A Huawei jobb szerintem de olyan errekvesztese van ill lessz hogy nem éri meg.
Samsungot soha tőbbé.
Évekig voltak Samsungjaim is. De 2 éve megtört minden , igy Honort vettem de legközelebb is csak Honor vagy Hauwei lesz
Nekem a Samsungom csak akkor tört meg, mikor levettem róla a tokot és sajnos pont a sarkára ejtettem közben, szóval azért nem olyan vészes az a törékenység, csak tényleg kell rá a tok.
Sajnos csak az S10-nek van az újabb modelleknél az előoldali ujjlenyomat-olvasó, vízállóság és vezetéknélküli töltés, ezért fájó szívvel és még fájóbb pénztárcával azt kell majd vennem, ha az S7 végül beadja a kulcsot. :(
Az S10e, vagy 10 éri meg jobban? A Huaweiek tényleg keveset fognak érni, lehet lemondok inkább róla.
Viszont a Note 9 sem rossz.
"A Huawei jobb szerintem de olyan errekvesztese van ill lessz hogy nem éri meg."
S**rt se érnek azok.
Samsungot mindenképp. És Note 9et ezek közül.
Vagy OnePlus 7 Pro én ilyet vennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!