Hinimini kérdése:
Ipad 1generáció 16gb Érdemes venni?
Figyelt kérdés
Adott lene egy ipad 1generáció viszonylag olcsón tudnák hozzá jutni de viszont már azt nem támogatja az Apple-így ugyanúgy le lehet rá tölteni az alkalmazásokat? Nekem csak azért kell, hogy videókat nézzek a youtube-on és fb-zek2019. máj. 24. 20:45
1/5 anonim válasza:
Neméri meg. 9 éves modell.
Nem tudom neked mit jelent a viszonylag olcsó, de olcsón már kapsz új tabletet is ami a célnak megfelel.
2/5 A kérdező kommentje:
Elirtam ipad Mini 1
2019. máj. 24. 22:03
3/5 anonim válasza:
Ha van egy újabb Apple eszközöd, akkor ha bejelentkezel ugyanabba az Apple ID-be akkor tudsz régebbi verziójú appokat rátenni, de ha nincs, akkor bajban leszel, mert az appok újabb verziója már nem támogatja és nem fog települni. Hogy ezt miért így csinálta meg az apple azt nem tudom. Inkább kicsit többért egy Mini 2-t vegyél akkor már.
4/5 A kérdező kommentje:
Igen van moat jelenleg iphone se-m van ami még bőven jó akkor csak ugyanabba az apple-id ba kell be jelentkezni mint a telomonon van es jo lesz?
2019. máj. 25. 13:11
5/5 anonim válasza:
Asszem valahogy úgy működik, hogy
-belépsz mindkettőn ugyanabba az ID-be
-letöltöd a kívánt appot az iPhonera
-elindítod a letöltést az iPaden és ki fogja írni ha nem támogatott és felkínálja a lehetőséget egy régebbi verzió telepítésére.
Ettől függetlenül még mindig inkább egy Mini 2-t ajánlok, sokkal jobb a kijelzője, gyorsabb és van rá iOS 12, míg az 1 leragadt a 9nél és elég lassúcska, bár nem használhatatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!