Lehetséges, hogy sok tok és üvegfólia ugyan az csak más más név alatt és más más árral?
Így van,jól gondolod. Illetve sokan Aliexpressről stb külföldi oldalakról rendel,idehaza meg többszőrős áron eladják.(saját cég nevük alatt)
Ilyen az üzletpolitika
# 1
Azt tudom,hogy kintről rendelik itthon eladják,itthon nagy az ár ingadozás ugyan annál a terméknél akár több ezer forinttal is többe kerülhet xy boltnál.Például a múltkor néztem forcell carbon tokot egyik helyen 910Ft volt a másik helyen már 3000Ft üvegfólia szint úgy ugyan az egyik helyen mondjuk 758Ft másik helyen meg 4000Ft is akár.
# 2
Most amit vettem carbon tokot tök ugyan úgy néz ki mint pl a gearbesten nézett legtöbb carbon tok néztem luankét,naxtopot vagy mit meg itthon a forcell-t és mind tök ugyan olyan a kamera az újlenyomat kivágás a felület a belseje,csak más néven más csomagolásban.Gyanítom azt is,hogy a nillkin is hasonlóan jár el meg vásárol xy terméket aztán felcímkézi.Most még pl összehasonlítási alapom is van itt van nálam két carbon tok az egyik egy redmi note 5 re való a másik egy redmi note 7 re való szóval meg fogdostam meg néztem mind a két tokot,ugyan az a az anyaga a kinézete szinte minden,csak ugye a telefon kialakítás a más a modellek végett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!