Melyik szolgáltatónál van olyan csomag, ami nem kártyás, nem fix számlás, hanem olyan, h mindig csak annyit kell fizetnem a hó végén, amennyit fogyasztottam?
Kb alig telefonálok, teljesen felesleges nekem havi 100 perc meg párszáz mega net.
Havonta ha 10 percet beszélek már sokat mondok. Ehhez jön hozzá a havi 1-10 sms. Viszont sokat netezek.
Nos, a legtöbb számlás csomag viszont fix áras, de nekem feleslegesen sok még a legkisebb is. Beszédre, smsre sok, netre meg kevés.
Kb havi 1-2 gb netet "eszem"
Legtöbben meg mondanák, hogy akkor maradj kártyás, de már elegem van, hogy mindig fel kell tölteni, és magasak a net árak.
Hmmm,családba céges előfizu?!
Vagy "flotta csomagok",/... nézz szét a neten,van ~3200 ft-tól korlátlan net.
Bár szerintem ha havi 5000 ezer alatt vagy,minek?!?
Én havi max 15 percet beszélek/5-8sms/1 Gb net,a netet szükség szerint rendelem nincs havi automatikuson.
A számlákat úgy is fotelból,bankkártyával intézem,a telefon feltöltés max +2perc...
Feltöltőkártyára túl magasnak találod a költséget, de előfizetésre is.
Hát erre nehéz megoldást találni, a szolgáltatók nem fognak a kedvedért létrehozni egy extra csomagot, ami csak neked olcsóbb.
Nézd meg a Telekom Csomagjait, ott külön csomagja van a telefonálásnak és a netnek, abból rakod össze az előfizetést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!