Van olyan program/alkalmazás/App ami segítene visszallitani maradéktalanul a telefonomról elvesztett képeket?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Huawei Y7 telefonom van, elég sok régi felesleges kép volt már a driveban így nekialltam szelektálni. Ez addig volt jó amíg el nem rontottam valamit, és véletlen olyan 50 képet kitoroltem amit nem kellett volna. Azóta 1001 appot koprobaltam de minden random képet visszaallitottak szinte csak ezeket nem, amelyek olyan januári februári időszakból valók, viszont fontosak nekem. Van erre valamilyen megoldás?
2019. máj. 23. 22:25
1/3 Alex Fly válasza:
Igen. A biztonsági másolat. A fontos adatokról mindig van...
2/3 anonim válasza:
Ha készült biztonsági mentés (ez általában automatikusan megy) akkor visszaállítod azt a mentést ami azelőtt készült minthogy törölted a képeket. Huawei telónál nem tudom hogy hogyan megy, de ha alaphelyzetbe állítod és végigvezeted a beállításokat, belépsz a fiókodba szerintem 100% hogy fel fogja kínálni a biztonsági másolat helyreállítását. Viszont érdemes lenne most is készíteni egy másolatot, mert ha nem készült akkor is vissza fogod tudni állítani a mostani állapotot. Esetleg megnézheted a "nem rég törölt" mappában, ha van ilyen. Remélem sikerül visszaállítanod!
3/3 anonim válasza:
így hogy egy csomó random appot feltettél eléggé lecsökkentetted az esélyét a visszaállításnak. Kösd össze számítógéppel (ha sd kártyán voltak akkor az még jobb) és futtas végig rajta egy undelete progit. Van egy csomó ingyenes. Vagy a torrentshop -ban is van ingyenes. Pl. ilyen progi a file scavenger. Minden alkalommal amikor írsz a meghajtóra megvan az esélye,hogy a törölt részre írsz. Ami részlegesen felülíródik annak már kb. vége. Az app telepítgetés is sanszos hogy az internal sd card ra ment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!