Egy Iphone 7 plus mennyire érné meg 2019-ben?
Figyelt kérdés
Gondolkodom hogy jelenlegi telefonomat elcserélném rá, viszont szeretnék megerősítést ehhez2019. máj. 23. 10:24
1/5 anonim válasza:
en 2018 elejen vettem, es a mai napig hasznalom. Abszolut elegedett vagyok vele! Legalabbis funkcionalitasaban nekem eleg, amit tud. Softwarefrissites utan is abszolut kifogastalanul müködik. Ev vegeig tart az elöfizetesem, de nem szandekozom lecserelni akkor sem.
2/5 anonim válasza:
Ha új akku van benne akkor mehet a dolog. Ha még az eredeti akkor nálad lesz gatya (ha már most nem az).
3/5 anonim válasza:
Valakinek megéri, valakinek nem.
Ha mindenképpen le akarod cserélni, akkor úgyis lefogod.
Nem fog dönteni helyetted senki. A kérdés, hogy neked megéri e.
4/5 anonim válasza:
Abszolút. Szerintem a legjobb ár-érték arányú Iphone jelenleg. Nekem nem plus van, mert az már nekem kényelmetlen, de hibátlan telefon. És 3 évig még biztosan támogatott lesz.
Én megvárom mi lesz az XS után, addig biztos nem cserélem.
5/5 anonim válasza:
Fos sziphone dehogy éri meg inkább nézz valami normális telot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!