Ez kamu lehet? Honnam tudhatja ezeket az infókat? Lehet hogy csak egy prank?
Hogy tudom megnézni hogy a számát?
Hogy ne legyen privát.
Ilyen komoly az ügy? Lehet valami Hacker vagy pedofil vagy mit tudom én?
Email címemet nem tudom megváltoztatni mert azon van minden fontos adatom
A telefon számom én adtam meg neki (hülye voltam). Nem lehet hogy csak valamelyik haverom?
Kérj tőle valami referenciát, ami ellenőrizhető.
Irodájának címe, adószáma, van-e közismert ügyfele stb.
"Nézd meg az email címem, az UFA a műsor gyártócége, enélkül nem is lehetne ilyen a vége :)
Nem szívatlak, tényleg az X-Faktorból kerestelek :)" "
Pontosan így írta le a válaszát
Azért pont egy rappernek illene kicsit vagányabbnak lennie...
A helyedben telefonon megkérdezném a fazont, hogy kitől értesült a szakmai munkásságodról, mikor és hol szeretne látni, mire készülj (pl. demófelvételt vigyél-e, vagy úgy készülj, hogy ilyen készül, ehhez fellépő cuccokkat kell-e vinned...).
Ha azt mondja, hogy a helye a ... címen levő irodaházuk ... irodájában, akkor a helyedben telefonon nem bizalmatlankodnék, de utána csekkolnám neten, hogy tényleg ott van-e az irodaházuk, vezetékesen hívnám a céget, és kérném hogy kapcsolhák a fazont, ha meg nincs a helyén, akkor elkérném a mobilszámát, ha nem akarják megadni, akkor kérném, hogy csak arra válaszoljanak, hogy a .... szám, az övé-e.
Mondjuk ha hotelszobába hív vagy bárba, akkor mondanám a helyedben, hogy ez így nem okés, a szakmai munkát akar kínálni, azt az irodájában vagy zene stúdióban beszéljétek meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!