Samsung szerviz hangszóró tisztítás?
Sziasztok!
Van itt valaki, akinek szervizben tisztították ki a hangszórókat és csatlakozókat?
Emlékszel rá esetleg, hogy mennyiért csinálták meg?
Otthoni módszerek is léteznek erre, tudom, de borzasztó fakezű vagyok, szóval inkább hozzáértőkre bíznám.
Köszönöm a választ! :)
Nyugodtan csattogj be egy samsung store-ba és kérdezz rá, nem fognak hülyének nézni. :) Én más gonddal mentem be ugyanígy, hogy érdemes e szervizelni miatta, nagyon korrekten elmondták, hogyha az a gond, amit tippelek, akkor mennyibe kerülne, meg hogy mennyit tesznek rá bevizsgálás címszóval, stb.
Megköszöntem azzal a szöveggel hogy ugye érdemes előbb lementeni mindent a biztonság kedvéért, majd akkor utána behozom a telefont. :)
(Én végül nem mentem vissza, úgy alakult, hogy más gondok is lettek vele, inkább ujat vettem.)
Nincs gond a működésével, csak azt szeretném megelőzni, hogy durván elkoszolódjon.
Viszont ilyen "csináld magad" jellegű dologba nem vágnék bele, nehogy abból legyen baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!