Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Rá tudom tenni az Android 9. 0-t?

Rá tudom tenni az Android 9. 0-t?

Figyelt kérdés

Szóval van egy Samsung S6-om (tudom hogy nem mai darab...) és a legfrissebb verzió amit kiadtak rá a 7.0.

Tudom hogy odinnal meglehetne oldani de én arra lennék kíváncsi hogy elbírná e...

Nem akarom hogy a telefonomból egy tégla legyen...

2019. máj. 18. 21:24
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem simán elbírná. Nekem A6+ van és kb ugynaolyan mint az S6. Sőt S6 jobb is. És nekem bírja a rendszert.
2019. máj. 18. 21:30
 2/5 anonim ***** válasza:

Van rá Pie is:

[link]

[link]

De ha "rátenni" akarod, nem telepíteni, vagy flashelni, akkor nem fog menni.

2019. máj. 18. 23:38
 3/5 A kérdező kommentje:

Szóval mint mondtam a telefonnak 7.0 nougat volt az UTOLSÓ FRISSÍTÉS amit megkapott...

Számítógépen keresztül szeretném ezért rátrnni...

Én tudom hogy odinnal számítógépen keresztül rá tudom tenni , de van pár kockázat...

Mivel én nem Annyiiraa értek hozzá ezért lenne pár plusz kérdésem...

Ha géped keresztül teszem rá akkor a régi 7.0 le kell ellőtte törölni??

Tudom hogy emiatt sokan hülyének meg zöldfülűnek fog nézni de ha megvan a lehetőség hogy rárakjam a legújabb oprendszert miért vennék új telefont...

Ha "ingyen van a lehetőség" hogy a régebbi telefonom olyan legyen mint a legújabb, akkor nem kell most kidobnom többtízezer forintot az ablakon akkor élnék a lehetőséggel

2019. máj. 19. 06:43
 4/5 anonim ***** válasza:

A linkelt fórumon minden tudnivaló le van írva, alap angol tudás szükséges hozzá.

Úgy látom, hogy nem fogod tudni így sem megoldani magadban, kérj meg valakit, aki már tapasztalt a flashelésben.

2019. máj. 19. 13:46
 5/5 anonim ***** válasza:

"Szóval mint mondtam a telefonnak 7.0 nougat volt az UTOLSÓ FRISSÍTÉS amit megkapott..."

Tudom, nem is mondtam, hogy frissítsd.. hanem, hogy bírja a rendszert. Tehát, ha te letöltöd rá, akkor garantálom, hogy problémamentesen fog futni a rendszer az s6-odon.

2019. máj. 19. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!