A XIAOMI Power Bank 20000mah QuickCharge 3. 0 nevű power bank megbízható?
Figyelt kérdés
Azért kérdem mert 20 AH-s kapacitáshoz és 2x2.4 amperes outputhoz képest kicsit olcsó2019. máj. 17. 22:16
1/8 anonim válasza:
Oh,nyugi a Xiaominak egy csomó olyan terméke van van,ami túl olcsónak tűnik,de kivállóan működnek,ez is megbizható mondjuk én konkrétan ilyen Power banket még nem használtam de a Xiaomi-ból kiindulva rossz nem lehet,tényleg sokan azt hiszik hogy milyen vacak pedig meglepően jó minden termékük az árhoz képest,szóval a megbízhatóság miatt nem nagyon kell agódnod
2/8 anonim válasza:
Szerintem annyira megbízható, mint a telefonjai.
Olcsó és a feladatát ellátja.
3/8 anonim válasza:
A Xiaomi alapkoncepciója, hogy nem adják a nevüket akármihez.
Igyekeznek mindenből a minőségit kiválasztani.
4/8 anonim válasza:
Természetesen 20000-et nem fog tudni, de teljesen megbízhatóan fog működni.
5/8 anonim válasza:
Jobbat aligha vehetsz ár/érték arányban.
6/8 anonim válasza:
Nekem a 10 Ah-s változat van. 1 éve használom, tökéletesen elégedett vagyok vele.
2x tele tudja tölteni a 4 Ah-s telefonomat. Tudja a gyorstöltést.
Emellett érzetre is minőségi, mert fém burkolata van, nem gagyi műanyag, mint a legtöbb hasonló árú power banknek.
7/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.
meggyőztetek.
azt tudom, hogy nem tud visszaadni 20 Ah-t olyan 70-80% körül tudnak
2019. máj. 18. 13:28
8/8 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!