Tudnátok ajánlani valamilyen jó telefont?
Nagyjából 80 ezer Ft-ot szánnék rá, de inkább kevesebbet. Ez a nagyon-nagyon maximum limit. Szóval mondjuk 60 ezer környékén kellene valamilyen készülék.
Márkához nem ragaszkodom.
Elvárások: legalább 2 SIM kártyát + 1SD kártyát lehessen belerakni, ne legyen nagyobb sokkal 5"-nál a kijelzője és lehetőleg valamilyen értelmesebb kamerája legyen.
Igazából telefonálásra, alap netezésre (email, facebook) illetve a "GPS-ként" használnám.
"Unihertz Atom"
Nem tudom miért csak végletekben lehet gondolkodni. Egy normál méretű, mint pl. az iPhone 5 telefon megfelelő lenne.
Egyáltalán nem "ez van", nem csak a végletekben lehet gondolkodni, igenis vannak normális méretű okostelefonok!
Amúgy szerintem a Galaxy A40 mégiscsak jó lehet Neked: 144.4 x 69.2 mm, és legolcsóbban 66-67 ezer Ft.
Bár a Samsung hivatalos oldalán is ezek a méretek szerepelnek, de elismerik, hogy kicsit csaltak a "lekerekített sarkokkal" és 149.2 mm a teljes hossz! Nem tudom, hogy konkrétan ezt mire értik, hol/melyik részén mérték a telefonnak! :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!