Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Meghosszabodott a hűségidő?...

Meghosszabodott a hűségidő? (többi lent)

Figyelt kérdés

2008 decemberében kötöttem 24 hónapos hűségszerződést az egyenlítő díjcsomagra a T-Mobilenál. 3-4 hónap múlva küldtek levelet, hogy megszűnik ez a díjcsomag, így módosítanom kellett (természetesen felfelé). MédiaMánia S-re váltottam, csak azt nem tudom, hogy ilyenkor újraindul-e a hűségidő, vagy csak simán folytatódott tovább.

UI.: Egyébként azért kérdezem, mert le szeretném mondani az előfizetést és egy újat kötni.

2010. júl. 6. 09:21
 1/5 A kérdező kommentje:
*Meghosszabbodott akart lenni.
2010. júl. 6. 09:42
 2/5 anonim ***** válasza:

Nem hosszabbodott meg. Te azt vállaltad, hogy 24 hónapig "hűséges" (elő)fizetőjük leszel. Díjcsomagtól függetlenül.

Az mondjuk nem világos, hogy ha az ő hibájukból megszűnik egy csomag, akkor miért csak drágábbat választhatsz... Vodánál szinte életed végéig megtarthatod ugyanazt a díjcsomagot, csak később nem választható lesz új/meghosszabbított előfizetésnél.

2010. júl. 6. 10:37
 3/5 A kérdező kommentje:

Épp ez az, hogy én a díjcsomagra vállaltam hűségnyilatkozatot. (Van olyan is, hogy csak magára az előfizetésre, nem a díjcsomagra, vagyis itt lefelé is módosíthatok)

Azért kellett felfelé módosítani mert talán a legolcsóbb díjcsomag volt, ha jól emlékszem.

Egyébként köszsönöm a választ :)

2010. júl. 6. 14:27
 4/5 anonim ***** válasza:

Sztem ott cseszted el, hogy váltottál..

Sztem jogilag ha megszünik a csomag amire a hűség szólt, akkor megszünik a hűség is, hiszen elválaszthatatlan része a csomagnak..

De ha nem így van, akkor gyakorlatilag akármeddig kötelezhető lennél a hűségre, mert miért ne, nem?

Én átnéztem volna először a szerződést mielőtt hűséget fogadok..

2010. júl. 8. 17:28
 5/5 A kérdező kommentje:

Bementem a T-hez: Nem hosszabbodott meg a hűség.

Egyébként köszi a válaszokat minenkinek:)

2010. júl. 8. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!