Szerintetek milyen lesz a szeptemberben kiadott új iPhone?
Szeptemberi keynote-n milyen "újítással" várható majd az új készülék.... már persze ha fognak tudni bele tenni újítást...
Érdemes megvárni vajon?
6s plusomat cserélném le. 1-2 hibája már van, pl a wazetől 3p után kifagy és forró a hátulja... Akksi tavaly volt benne cserélve...
"wazetől 3p után kifagy és forró a hátulja"
megdöglött a waze valamiért. Nekem is csinálta már.
töröld le és telepítsd újra (a waze-t)
amúgy meg nehéz dolga lesz az applenek.
10 éve ájfonozok, de már jobban tetszenek az endroidos telefonok.
utolérték és elkerülték az applet... sajnos....
Igen igen, az XS az már alakul, ezért is vagyok kíváncsi h szeptemberben mi lesz.
Sajnos a telót újra is raktam (nem bizt. mentésből) minden letöröltem meg a wazet is, és az sem oldotta meg =/
Nekem 3 éve van meg a 6S, és ez volt az első almás telóm, és nagyon megszerettem, de ezek az elmebeteg árak... Androidtól tartok kissé... volt nem 1, és 2 év után mindegyiknek belassult maga az egész rendszere, itt meg az ios-nél ilyen eddig sose volt, ellenben van más... persze semmi sem tökéletes. Régen más volt ez a piac, most már kezdenek kissé lemaradni, én ezt érzem.
Az sem rossz ötlet h régebbi androidosat venni. Mondjuk a csúcskategória soha semmiből nem volt olcsó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!