De szerintem inkább használtan vegyél egy 7-est (65któl már kapni.) mert 7-es széria alatt már be fog egy idő után lassulni.
2019. ápr. 24. 12:04
2/9 A kérdező kommentje:
7 pluszom van de nem tudom használni mert elment a home gomb és a garancia is valamint a javítási támogatás is.
2019. ápr. 24. 12:10
3/9 A kérdező kommentje:
De köszönöm a választ megpróbálkozom a telekomos 6s-el! Úgy is hiányzik a gyüjteményemből. Valamilyen adathalász ellopta a bankkártya adataim és újtatettem minden apple készülékem hát nem kevés van, ás az iphone 5 bele is halt ebbe! Napi használatban volt így másik telefonra kényszerülök. Szerettem a mérete miatt nem szívesen váltok.
2019. ápr. 24. 12:14
4/9 anonim válasza:
90ért már van 64gbos iphone 8 használtan..
én visszafele nem váltanék :D
2019. ápr. 24. 14:04
5/9 anonim válasza:
KEdvesem, 2019-et írunk. Manapság a legótvarabb indiai telefon 50 dollárért is többet tud, mint egy használt ájfón 6-os.
Amőgy meg a telekomtól az vegyen telefont, aki teljesen idióta.
2019. ápr. 24. 16:06
6/9 anonim válasza:
"KEdvesem, 2019-et írunk. Manapság a legótvarabb indiai telefon 50 dollárért is többet tud, mint egy használt ájfón 6-os.
Amőgy meg a telekomtól az vegyen telefont, aki teljesen idióta."
Te komolyan azt gondolod, hogy egy 10-12 ezer forintos telefon többet tud, mint egy iPhone 6?
2019. ápr. 24. 17:10
7/9 A kérdező kommentje:
Nekem az iphone 5 is megfelelt zenét hallgatni és telefonálni. Minek a flancos memória ha ki se lehet használni. A tervezői feladataimra az ipad 6th 2018-nál nincs jobb. Az anyagiak is közbe szolnak azért nem venném meg egyrészről az "x" szériát, de inkább a semmi mint az android mert azt nagyon megutáltam. Az iossal csak ki vagyok békűlve de a mobile windows 6 jött be a legjobban a pda, korszakomban. 7-7s-7plus nem igazán nyerte el a tetszésemet. A 8-asok még nem nekem valóak. Ha volna alternatíva meghallgatnám. Jelenleg se-t használok de már megszokták a munkahelyem váltani akarok.
2019. ápr. 24. 17:43
8/9 anonim válasza:
"Jelenleg se-t használok de már megszokták a munkahelyem váltani akarok."
Tehát ugyanazt megvennéd csak nagyobb méretben.
Te tudod. Csak nehogy többe kerüljön a leves, mint a hús.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!