Külfödön vagyok, nem tudok telefonálni. Mi lehet a probléma? Mit tudok tenni?
Egy hónapja Angliában vagyok, feltöltőkártyás telekomos telefonom van. Ma töltöttem fel, és ma próbáltam először hazatelefonálni, de azt mondja a rendszer, hogy "Ön az adott irányba nem kezdeményezhet hívást".
Mi lehet a probléma? A korlátozások elvileg nincsenek bekapcsolva, az előhívószámot átírtam 0036-ra / +36-ra is, egyik sem működött. Pénz értelemszerűen van a kártyámon, 2500 Ft, tehát elvileg bőven elég fedezet egy EU-n belüli híváshoz.
És mit tudok tenni? (Nem akarok külföldi SIM-kártyát venni, annyit azért, mint azt a példa mutatja, nem telefonálok, hiszen kb. 1 hónapja nem hívtam senkit, csak most jól esne felhívni anyut.)
Nincs már roaming, működnie kellene.
De £1 bármelyik kisboltban egy kártya, ha független a mobilod. Talán már £5 kredittel lehet is aktiválni, és netezhetsz, telefonálhatsz. Például lebara. Nem hiszem, hogy akkora nagy összeg. A magyar kártyáról pillanatok alatt leszedi a pénzt, míg helyi hálózatról külföldre abból az 5 fontból egy hónapig is beszélhetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!