Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » IPhone 6 készülékről véglegese...

IPhone 6 készülékről véglegesen törölt képek visszahozhatóak?

Figyelt kérdés

Sajnos nem volt iCloud vagy gépre mentés mielőtt véglegesen töröltem egy kèpet. Nagyon fontos lenne az a fénykép nekem, visszahozható valahogyan?

Köszönöm szépen a segítséget.

2019. ápr. 23. 17:07
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem tudom App Store-ban van-e "DiskDigger Photo recovery" de nézd meg hátha
2019. ápr. 23. 17:20
 2/4 anonim ***** válasza:
És ha ott is van akkor töltsd le, és basic scan ra kell rámenni asszem. Lehet hogy nem lesz ugyanolyan jó minőségű a kép de a lényeg hogy visszeszerezted.
2019. ápr. 23. 17:21
 3/4 anonim ***** válasza:

A kérdésedben benne van a válasz: "véglegesen törölt".

Nem, nem hozható vissza. Ha valamelyik közösségi alkalmazásban megosztottad mással, akkor onnan még visszaszerezheted.

Képzeld el ezt úgy, mint egy könyvespolcot:

A könyvespolc a tárhely, ami tele van könyvekkel (adatokkal).

Mi történik ha leveszel egy könyvet (adatot)?

Az a könyv (adat) eltűnik a könyvespolcról (tárhelyből), de a helye ott marad a könyvespolcon (tárhelyben).

Ha beteszel egy másik könyvet (adatot) az előbb kivett könyv (adat) helyére, akkor a könyvespolc (tárhely) azon része megint tele lesz. (Tehát az előző adat felülíródik.)

Tudja valaki, hogy mi volt ott?

Nem.

Remélem segítettem.

2019. ápr. 23. 17:23
 4/4 Alex Fly ***** válasza:
Nem mindegyiket, csak amelyik fontos volt. Azt vissza tudod állítani a biztonsági másolatból.
2019. ápr. 24. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!