Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Érdemes Huawei p30-at venni?

Érdemes Huawei p30-at venni?

Figyelt kérdés
Ti vennétek ilyen telefont?

2019. ápr. 23. 13:22
 1/7 anonim ***** válasza:
16%

Nem. Ár/érték arányban pocsék. Harmadáron veszel majdnem ugyanilyen tudású telefont.

Ez azért kerül ennyibe, mert "csillivillikamera" meg 6GB RAM.

Közben meg 65 ezerért ott van a Huawei P Smart 2019. Ugyanúgy idei, ugyanúgy Android 9, ugyanakkora kijelző, 64GB tárhely (totál elég mindenre), 3GB RAM (szintén mindenre elég), NFC, két kamera, erőss akku.

2019. ápr. 23. 14:05
 2/7 anonim ***** válasza:
67%

Mire használnád?

Nekem P30 PRO-m van! Erős, gyors, letisztult, szinte tökéletes gyönyörű hihetetlen kamera (ami nekem fő szempont volt hiszen nem vagyok fotós szakmailag de szeretem ha a képeim nagyon szép minőségűek), és persze DRÁGA (Most a P30 Pro-ról beszéltem). A P30 ha jól tudom 180 e-nél kezdődik, ami a Pro 290 e-s árához viszonyítva egész kedvező! Kamera ügyileg szintén szép képeket készít, a videó, hát.. olyan Huawei-es. A hardver a kamerákat, és az akkut kivéve ugyan az. A sima P30-on van dedikált Jack csati ami a Pro-ból ki maradt a nagyobb akkunak köszönhetően, bár ez engem nem zavar. Akku ügyileg kevesebbet bír mint a Pro de nem hiszem hogy sokkal kevesebbet. Kisebb kijelző pontosan 0.36" inchel a sima a PRO-tól ami számomra pozitív. Nem vízálló a proval ellentétben.

Ennyire tudtam összehasonlítani a kettőt.

-Hogy vennék-e ilyen telefont?

-Simán, bármikor ha nem PRO-m lenne!

2019. ápr. 23. 14:10
 3/7 anonim ***** válasza:
50%

Tehát a P30 csak a kamerában gyengébb a P30 Pro-tól, de 110 ezerrel olcsóbb?

Erre mondom azt, hogy akkor hatalmas butaság a Pro-t megvenni, mert 110 ezerért már olyan Bridge fényképezőgépet veszel, ami fényévekkel jobb fotót csinál, mint akármelyik telefon.

2019. ápr. 23. 14:26
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
Ha féláron adján akkor már jó ár/érték arányú lesz a telefon persze nem 2 év múlva
2019. ápr. 23. 15:39
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
2019. ápr. 23. 16:56
 6/7 anonim válasza:
Szerintem most a P20 Pro éri meg 🙂
2019. ápr. 23. 23:17
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha pont mindenben megfelel az igényeidnek (méret, kialakítás, funkciók, teljesítmény, kijelző) akkor igen, de közvetlen a kiadás után nem ajánlott. Fél évvel később éri meg igazán fekete pénteken és a Karácsony előtti egyéb akciókban.
2019. ápr. 24. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!