Nokián éjszakai mód hogy van?
Figyelt kérdés
van egy nokai 5800 xm és ha sötétbe, éjszaka fényképezek olyan nagyon szemcsés és csúnya kép . Hogy lehet beálítani hogy jó legyen , mint a nappali, mert nagyon szép képet csinál ahoz képest hogy telefon.
Válaszokért előre is köszönet.
2010. júl. 5. 18:13
1/3 anonim válasza:
az éjszakai módba soha nem lesz olyan a kép mint nappal.
minden telónál olyan
2/3 A kérdező kommentje:
hát azért ez nem teljesen ígyvan, nekem volt egy SE W810i-m és ezen volt egy éjszakai mód funkció ,ami tette dolgát és rendes képet csinált az éjszaka ...
2010. júl. 5. 22:09
3/3 A kérdező kommentje:
jaj, és a lényeg , hogy aki rajtam kívül még nem találta meg annak mondom hogy áttúrtam az egész menüt és meglett az éjszaki mód. Természetesen a legutolsó volt de a" szituáció mód " menüben van és ott van többis (miket nemtud ez a telóó :o) és ott a legutolsó az "éjszakai arckép" funkcióóó :)
2010. júl. 5. 22:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!