Szerintetek jó telefon az iPhone SE?
Esetleg van itt olyan, akinek ilyen telefonja volt/van?
Mert a neten olvastam róla egy csomó véleményt, mindenki azt írta, hogy szuper. Azt írták, hogy pici, de sokat tud, elég erős az aksija, nem fagy le, gyors, és a kamerája sem rossz.
Viszont akinek eddig mondtam, hogy olyat szeretnék, azonnal elkezdett róla lebeszélni, mert hogy "az nem jó" "nem éri meg az árát" "hamar tönkre fog menni"
Nektek mi a véleményetek róla???
Szuper telefon, 3 éve tényleg jó volt, csak azért nem cseréltem még le, mert
1 másra kellett a pénz
2 nem tetszenek az új tepsitelefonok és még kivárok pár hónapot
Nem adnék már pénzt érte, 3 éves!!!
Szerintem jó kis telefon. A méret az 5s, de ha jól tudom a 6-nak a tulajdonságait kapta. Ha a kisebb méretű telefonokat részesíted előnyben, akkor én ezt venném a helyedben. Nem tudom milyen telefonod van, én pl.andoidról váltottam iphonera, több mint 2 éve és nem is vennék már mást. Ennyi idő alatt semmi problémám nem volt vele, míg androiddal rengeteg. De persze mindenki mást szeret :)
Mi második telefonnak vettünk SE-t, hogy az összes készüléket össze tudjuk kapcsolni, és csak azért válunk meg tőle mert már nincs rá szükségünk. 2 éves ez is, de az akksija még mindig 96%os.
Tökéletesen jó telefon, attól, mert 3 éves, ha újonnan veszed, még pár évig biztos ki fog szolgálni.
Nem tudom amúgy az embereknek mi az istenre kell a fél milliós telefon, átlag felhasználásra (netezés, zenehallgatás, TELEFONÁLÁS) meg egy kis játékra tökéletesen elég az SE. Tavaly nyáron vettem a sajátomat, egy darabig biztos nem fogom lecserélni.
Köszönöm a választ mindenkinek.
2-es! Nekem is azért tetszik, mert nem olyan hatalmas, mint az új Huawei telefonok (ezzel senkit nem akarok megbántani, mert tudom, hogy nagyon sok embernek van Huawei-je, meg hogy jó telefon, de ha valakinek ilyen kicsi keze van, mint nekem, akkor fölösleges, hiszen alig tudom megfogni..)
4-es! Egyetértek Veled, mert végül is iPhone, de nem olyan drága, mint a többi. Tehát tudom én, hogy 87 ezer forintért nem a legolcsóbb az SE, de azért vannak 350 ezres iPhonok is, és nekem amit az SE tud, az tökéletesen elég.
"ha jól tudom a 6-nak a tulajdonságait kapta."
A 6S-nek a tulajdonságait kapta meg.
Kérdezőnek: kb olyan mintha egy 6S-t vennél csak kisebb méretben. Már nem éri meg de állítólag már készül a következő mini iPhone: [link]
Azért ez egy 3 - ismétlem - 3 éves darab. Persze hogy ilyen olcsó az ára, mert újonnan aligha érdemes ezt megvenni.
Viszont kompakt mobiloknál nem annyira vészes a helyzet, mert legalább két gyártó gondoskodik róla:
1. Sony. Az Xperia XZ sorozata a csúcsot jelenti (a Sony gyártónál) és annak van Compact változata, aminél a gyártó a csúcshardvert pakolja kisebb méretű készülékbe. Igen, jól lehet sejteni, hogy mindent nem lehet belezsúfolni egy kisebb készülékbe, így 100%, hogy lesz olyan, ami kimarad, de pl. a procija a csúcskategóriáéból lesz. Egyedül a 3-as számnál maradt ki, de a négyesnél garantált, hogy lesz kompakt méretű kiadás - de jön a fekete leves: 5" (ez már a kompakt méret felső határát súrolja én nálam, de várjuk ki a végét [mert a gyártók ráálltak arra, hogy nagy a mobil kijelzője, viszont vékonyabb lett]).
2. BlackBerry. Igen, jól látható, a cég még mindig létezik, hiába már nem annyira önálló, mint a Nokia. A Key2 LE az, ami 4,5". Maga a hardvere nem egy nagy, viszont ez a kis méretével és a BB szoftveres tudásával hódít. Van ahol már 125E, vagy 140E Ft-ért is beszerezhető, szerintem ilyen ár pont jó. Nem csúcskategória az tény, lehetne sokkal jobb, az is tény, de az optimalizáció az, ami bőven magasra teszi a lécet. A fizikai billentyűzet miatt érdemes elgondolkodni rajta, mert több éve megkérdőjelezik a létjogosultságát - ez elsősorban üzletembereknek lett kitalálva, ahol ezt ki is használják. Igaz meg van a hátránya, hogy magyar nyelven nehezen, vagy egyáltalán nem beszerezhető. Minden ellenében, ha most vágysz egy kompakt méretű mobilra, ami stabil és megbízható, akkor BlackBerry.
Mindentől függetlenül: kimovil.
Ott bal oldalon meg tudod adni, hogy mikori megjelenésű telefonokra vagy kíváncsi, illetve azt is, hogy mekkora legyen a telefon kijelzője (inc-ben). Természetesen van olyan, ami már nem kapható, illetve az is, ami még nem kapható, de attól még benne lesz a találati listában, de ez elhanyagolható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!