Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefon az Alcatel OT-505?

Milyen telefon az Alcatel OT-505?

Figyelt kérdés
Tud valaki valamilyen tesztet vagy személyes tapasztalatot megosztani?
2010. júl. 5. 15:13
 1/2 famonic válasza:

Szia!

Mit szeretnél tudni róla? Mi tegnap vettünk egyet a kislányomnak, sztem szuper!De ha van konkrét kérdésed kérdezz ,sajnos én sem találtam róla tesztet de nem bántam meg a vásárlást igaz még csak ismerkedünk vele de ügyes kis gép!

2010. júl. 8. 14:25
 2/2 famonic válasza:

Azóta egy kicsit mélyebbre ástam magam a kis telóban, szerintem szuperjó kis készülék, mindent tud amit a nagyok, ébreszt-szundi funkcióval, minden névhez tudsz zenét képet társítnai, a csengőhangok nem nagy durranások benne,de mi tettünk bele micro sd kártyát és tökéletes, bármelyik számot beállíthatod csengésnek, az mp3 lejátszója tökéletes elég hangos, a fülhallgató jó, a rádiója is tökéletes működik.Ami gyenge rajta az értelemszerűen a fényképező funkció,de ha telcsizni kell akkor egy tökéletes kicsi aranyos készülék és semmivel sem rosszabb mint egy nokia!

Ha még érdekel valami irj !

2010. júl. 9. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!