Milyen telefon az Alcatel OT-505?
Szia!
Mit szeretnél tudni róla? Mi tegnap vettünk egyet a kislányomnak, sztem szuper!De ha van konkrét kérdésed kérdezz ,sajnos én sem találtam róla tesztet de nem bántam meg a vásárlást igaz még csak ismerkedünk vele de ügyes kis gép!
Azóta egy kicsit mélyebbre ástam magam a kis telóban, szerintem szuperjó kis készülék, mindent tud amit a nagyok, ébreszt-szundi funkcióval, minden névhez tudsz zenét képet társítnai, a csengőhangok nem nagy durranások benne,de mi tettünk bele micro sd kártyát és tökéletes, bármelyik számot beállíthatod csengésnek, az mp3 lejátszója tökéletes elég hangos, a fülhallgató jó, a rádiója is tökéletes működik.Ami gyenge rajta az értelemszerűen a fényképező funkció,de ha telcsizni kell akkor egy tökéletes kicsi aranyos készülék és semmivel sem rosszabb mint egy nokia!
Ha még érdekel valami irj !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!