Melyiket válasszam az alábbi 5 telefon közül?
-Microsoft Nokia Lumia 535.
-Microsoft Nokia Lumia 550.
-Microsoft Nokia Lumia 610.
-Microsoft Nokia Lumia 625.
-Microsoft Nokia Lumia 630.
Kérlek ne beszéljetek le a Windows Phone telefonokról. Most is az van, és szeretem. (530). Nekem nem kell sok alkalmazás rá. Egyedül a WhatsAppot szeretném letölteni. Kérlek ne írjatok olyanokat, hogy nincs rá alkalmazás, rossz a Windows, rosszak ezek a telefonok stb...
Ez az 5 telefon közül melyik a legjobb?
Előre is köszönöm szépen a segítséget!
5-ös válaszoló. Végre, nagyon szépen köszönöm az értelmes és normális választ! Igen, persze. Mint írtam, nekem jelenleg is egy Microsoft Nokia Lumia 530 készülékem van, és imádom. Nekem egyedül 1 alkalmazás kell rá, a WhatsApp. Nagyon szeretem a Windows Phonet, hamar megtanultam kezelni, mert a számítógépemen is Windows rendszer van.
Azért kellene az alábbi 5 telefon közül választanom, mert elromlott az egyik Dual Simes telefonom az 530 előtt, és kellene még egy telefon, mert 2 kártyám van.
Akkor az 550 lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!