Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefont vegyek 35...

Milyen telefont vegyek 35 ezerért? Lehet kínai is.

Figyelt kérdés
Gyors legyen viszonylag, minimum 5,5 hüvelykes, új, ha lehet valami jó felbontással.
2019. ápr. 17. 23:39
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Xiaomit, Meizut nézegesd. Nem tudom, pontosan melyik telefonjuk van a 35-ös kategóriában, de a kereséskor a legtöbb oldalon be lehet állítani az árat keresési feltételnek. Megbízhatóak, nekem jó tapasztalataim vannak a Xiaomival.
2019. ápr. 18. 08:27
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem a Meizu telefonokkal vannak jó tapasztalataim. Konkrétan 35-ért nem tudok most újonnan ajánlani egyet sem, de 40-ért van M6 Note 3/32 GB az Edigital-ban vagy az Euronics-ban. Nem egy mai darab, kb. másfél éve jelent meg, de minden más kritériumodnak megfelel. Nekem is ilyen telefonom van, ennyiért nagyon jó vétel.
2019. ápr. 18. 10:21
 3/5 anonim ***** válasza:
Ennyiért normális telóból nincs nagy választék: Meizu M6T vagy Alcatel 3X
2019. ápr. 18. 11:01
 4/5 anonim ***** válasza:
42%

Nagyon jó ez az oldal [link] ha tudod mit szeretnél.

(kb annyi ész kell hozzá, mint egy kecskének van): képátló, ár, teljesítmény, kamera, stb megadáa)

Amúgy néhány kínai teló vásárlasa után azt gondolom, mindegyik teljesen normális. Az itt válaszadók többsége meg még addig sem jutott, mint te. Megmondják, ők milyen telót használnak.

Szóval hajrá, állj a asaját lábadra.

2019. ápr. 18. 12:49
 5/5 anonim ***** válasza:
61%

Ez?

[link]

4 darabot vettem,2 hónapja,2 van használatba.Mennek gond nélkül.

Regisztráció nélkül is házhoz viszik.

Általános használatra;hivásnet/térkép,facebook,pár egyszerűbb játék,program simán fut rajtuk

2019. ápr. 18. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!