Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung Galaxy A40 vagy...

Samsung Galaxy A40 vagy Huawei Mate 20 Lite?

Figyelt kérdés
Ahogy nézem, kb hasonlóak, melyiket miért vagy miért nem lenne érdemes megvenni?
2019. ápr. 16. 16:19
 1/5 anonim ***** válasza:
37%
Szerintem a Huawei mindenben magasan veri a Samsungot, ez az én személyes tapasztalatom. Soha többé nem vennék Samsungot Huawei helyett.
2019. ápr. 16. 17:31
 2/5 anonim ***** válasza:
48%

Nekem volt S5öm 4 évig használtam aztán lecseréltem az akksija miatt egy A6+ ra most fél éve használom. Semmi bajom velük.

Ui:Huawei sose lesz jobb samsungnál 😜

2019. ápr. 16. 21:01
 3/5 anonim válasza:

Sikerült dönteni?

Én is pont ezen gondolkodok..

Véleményem szerint az a40 javára szól hogy friss készülék, super amoled kijelzője van. Az aksi is csak 3100-as.

A Mate tavalyi model, viszont most megfogja kapni az android 9-te. Tetszik, hogy 3750-es aksija van.

Szerintem a kamerák hasonlóan teljesítenek ebben a kategóriában.

2019. ápr. 22. 06:20
 4/5 A kérdező kommentje:

Nyárig van időm, telekomtól fogok, előfizetésre váltok, aztán gondolkodom már. Persze addigra még változhat a helyzet. Amúgy xiaomit vennék, de azt részletre nem tudnék, sajnos a telekom nem árul.

Samsungom volt régen nekem is, huawei szimpatikusabb sokkal. Ami talán jobb lenne, az a galaxy a50, de jóval drágább.

2019. ápr. 23. 11:14
 5/5 anonim válasza:

Értem. Nyárig még biztosam változni fognak az árak.

Én is telekomos vagyok és végül az a50-est hoztam ki. Csak ajánlani tudom:)

3. válaszoló voltam

2019. ápr. 23. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!