Mi történik, ha beírom a telefonszám elé a 00-t?
Nem hiszem, hogy ilyesmit mondtak volna. A 00 előtárácsázó szám, pl ha külföldöről hívsz magyarországra akkor tárcsázhatsz 0036 ...vagy +36... előhívó számot. A 00-ás nemzetközi perfix ugyanaz mint a +.
Semmit sem befolyásol a hívás minőségében ( és árában sem ).
"Előfordulhat, hogy valamit félreértettem"
nemkicsit....
nem volt indiai akkcentusa az ügyfélszolgának?
Pedig van ilyen, már bő tíz éve is volt. Akkor a Telenornál voltam, használtam is a szolgáltatást, most a kereső a vodát dobta ki.
Lényeg: ha a telefonszámot a hagyományos módon adod meg, akkor normál telefonhívást fogsz indítani, nemzetközi díjszabás szerint.
Ha viszont nem +XX formátumban adod meg az országkódot, hanem +0XX formában, akkor neten fog menni a hívás, sokkal olcsóbban, ennek esetleges hátrányaival együtt: több késleltetés, olykor ki-kimaradó fél másodpercek, rosszabb hangminőség.
(a negatívumokat nem írja a szolgálató, ez a saját tapasztalatom volt)
Előző: nagyon jól leírtad, erre nem gondoltam, de ez picit más, mint amit a kérdező írt ( de biztos erre gondolt ). Gyakorlatilag egy plusz nullát kell a nemzetközi szám elé írni és akkor VoIpon megy le a hívás.
Mondjuk szerintem még mindig jobban jár a kérdező ha pl Viber out-ra fizet, vagy egyenleget tölt fel mert az olvasom, hogy 74 Ft a Vodafonnál 1 perc ( Szlovákia), még Viberen ez 54 Ft ( vezetékes még olcsóbb, csak 9 Ft )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!