Legjobb telefon 80ezèrt 2019ben?
Ebben az árban ami elfogadható, az talán a Huawei készülékei lennének.
P20 Lite, vagy esetleg a hajszálnyival jobb Mate 20 lite. (A P smart az tudtommal kicsivel gyengébb mint a mate 20 lite, legalábbis papíron biztosan.)
A fent említett készülékek mind 80 ezer alatt vannak.
Én anno a Galaxy A8 mellett döntöttem a p20 lite helyett. Nagyon megbántam. Van a családban P20 lite, és az árért elég pofás kis telefon. Bár én inkább azóta egy S8-asra váltottam, mert pont kifogtam egy akciót, de ez mellékes.
#13 Szimplán csak nem érdemes budget telefonnak iPhone-t használni, hacsak nem kikötése a felhasználónak, hogy az kell legyen.
Iphone-okat felsőbb kategóriákban érdemes ajánlani, de nem 80 ezres új telefonok körében.
Ezen az oldalon, ha nem szólod le az Iphoneokat, akkor csíra vagy. Ezt már megszokhattad volna, kedves utolsó.
Ez a magyar színvonal. Ha “ájfón” akkor cska szar lehet.
A helyzet az, hogy a kérdező 80-ért a legjobb telefont szeretné venni, ergo ebből a pénzből az elérhető legjobb teljesítményű kell és valljuk be az iPhone ár/érték arányban nem igazán jó.
Minőségi telefont gyárt az Apple, csak éppen a teljesítményéhez képest drága. 80 ezres új telefon kategóriában csak az Android van.
Akkor egyszerűen csak a magyar mentalitás áldozatává lettem, köszönöm az infót.
Az ilyen 6S modellek ugyanúgy gyorsak és az Apple chipszettjei egyáltalán nem elavultak. 2GB rammal veri az Androidos 6 gigát.És ezeket már 80-tól lehet kapni újonnan, nem a X és XS-re gondoltam, azok tényleg drágák. De ennyi erővel a Galaxy S10 sem kutya árban.
A kérdezőnek kikötése volt, hogy nem akar iPhone-t mert nem szereti.
Szóval nem is értem min megy a vita. Ha valaki ezek után is iPhone-t ajánl, azt már végképp nem értem mi zajlik a fejében.
Oh szóval a hű iPhone fanunk zaklatja az embereket privátban, hogy rátukmálja a telefont amit nem akar. Nice:DD
Szégyen vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!