Viberen a név alatt az elérhető vagy hogy utoljára online 2 perce mennyire valós?
Figyelt kérdés
2019. ápr. 14. 06:13
1/7 A kérdező kommentje:
A chat részen felül a képernyőn az illető neve alatt.
2019. ápr. 14. 06:17
2/7 A kérdező kommentje:
Vagy utoljára online 15:00
2019. ápr. 14. 06:19
4/7 anonim válasza:
viccből írja ki igazából pont azért, hogy az ilyen emberek sík idegek legyenek addig, ameddig ki nem derül, hogy valóban fenn volt-e vagy nem.
soha nem értem, minek ezen ennyit rugózni, hogy most hány perce volt fenn, írtam neki, láthatta-e stb.
ha nem érdekli, úgyse nézi meg, akkor se ha fenn volt...ha meg más dolga volt, akkor meg később megnézi.
5/7 A kérdező kommentje:
Akkor is jelezheti hogy elérhető, ha nem viberezik éppen?
2019. ápr. 15. 10:02
6/7 anonim válasza:
Ez a probléma a céges telefonomon is és a héten kellemetlenségem volt belőle.Másnál is aktív hiba ez még mindig?Ellenőriztem a céges telefont a privátomról és tényleg olyan mintha 2-17-20 stb perce elérhető voltam közben meg be se léptem az alkalmazásba.Aztán egyszercsak átvált pár nappal ezelőtt dátumra az elérhetőségem.Most a főnököm szerint aki üzenetet küldött látta hogy elérhető voltam és az ő üzenetét nem olvastam el…Nem értem,mitől válok elérhetővé random időpontokban.
7/7 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne.
Én gyakran az értesítést sem kapom mega arról,ha üzenetem érkezik.
Ritkán lépek be az alkalmazásba, de nemrég szólt egy ismerősöm,hogy írt,de nem válaszoltam napikig.Aztán megnéztük és tényleg gyakran mutat online vagy jelzi,hogy xy időben voltam fent utoljára,pedig az alkalmazásba be sem léptem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!