Ezt az eszközt hogy hívják?
Bemenet? Mi megy be rajta? Semmi.
Az kimenet, nem bemenet.
Egyébként a töltő bemenetre nincs kivezetve a hang, szóval ez csak egy képzeletbeli eszköz, nincs ilyen.
Ha azt írtad volna hogy USB, akkor arra még lenne megoldás, de csak akkor, ha a telefon leírásában kifejezetten szerepel, hogy lehet ilyet használni hozzá.
1. Alapból is van hozzá egy átalakító, most is épp ezen hallgatok zenét, csak érdekelt, hogy hogy hívják azt az eszközt ami elosztja ezt a kettő funkciót, hogy lehessen egyszerre használni.
2. Attól mert nem ismerek minden szakkifejezést, még mindenki megértette, hogy mit akartam mondani mivel megkaptam rá a választ és meg is találtam amit kerestem.
Ha nincs jack kimenet a mobilon, akkor nyilvánvaló, hogy a töltőcsatin keresztül oldották meg, mint a legtöbb mai mobilon.
Egyébként nincs univerzális elosztó erre a célra, ezért nem garantált a működése, ezért valóban a gyártónak kell feltüntetni ezeket az adatokat, lásd:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!