Mit gondoltok az LG GS290-ről?
Figyelt kérdés
Ilyet szeretnék venni. Ti mit gondoltok erről a telefonról?2010. júl. 4. 20:56
1/7 anonim válasza:
jó készülék bár h LG szeretnél van jobb Lg is de okos és sokat tud már elég lassú:)
2/7 A kérdező kommentje:
köszi. az nem baj én is lassú vagyok. :DD viccen kívül: én úgy tudtam, hogy csak a menüje lassú. de akkor nem csak az?
2010. júl. 4. 21:14
3/7 anonim válasza:
hát nkem nem vol t sose lg telefonom de apámnak van és egyszer leejtette kb fél métert és olyan h bekapcsolod és egyszerűen lefagy..:/
4/7 anonim válasza:
Lefagy és semmi tovább.???????? Mert énis ilyen telót akarok, és am én kicsit olyan telefonleejtegetős vagyok. :/ Bár szerintem el kellene kezdeni vigyázni a telefinomra... xD Hősvétra kapok új telót, ezt szeretném, de szerintem akkor vigyázni fogok rá, mert olyan 2 év gari szokott lenni rá, és mi van ha pont 2. évben ejtem le?! Bár sztem előtte leejteném. :D De amúgy ha leejted és lefagy azon kívül nincs más nagyobb baja, ugye.? :SSS
5/7 A kérdező kommentje:
Nekem már van ilyen telóm és pár hónap után már meghülyül. Néha lefagy, leáll a zene, de egy másik meg elindul.
A leejtésről meg csak annyit, hogy az enyém már 1,5 méterről esett betonra egy párszor. És még csak a sarka sem karcolódott.
2011. jan. 23. 14:33
6/7 anonim válasza:
bocsi a kérdezősködésért, de ha lefagy utána kikapcsolod és be és jó?
7/7 A kérdező kommentje:
Kikapcsolni se lehet. Várni kell egy pár percet és utána jó. :)
2011. febr. 10. 12:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!