Megeri megvenni az Iphone X-et?
Csevegni eleg egy 50 ezres telefon is...
Ár/értek arányban soha nem érte meg ajfont venni.
A telefon mögötti maffia ceget meg végképp nem eri meg tamogatni.
Ha van pénze felső kategóriás telóra, akkor minek érje be valaki az 50k-s katyvasz telókkal?
Sosem értettem, az ilyen kommenteket, hogy elég az 50k-s teló is. Igen a felhasználók 90%-ának bőven elég lenne egy 50-60k-s teló, de ha nem kérdezte akkor nem kell ilyet ájanlgatni. Ha prestige-ből kell neki az a telefon, akkor abból.
Lehet itt álszenteskedni, de ha lenne pénzed, akkor biztos nem a kínai vackokat vennéd semmiből sem.
#3-as koszi a valaszt.
#4-es lehet eleg lenne,de mivel macem van igy nem fogok venni androidos telot.Mellesleg nekem az Apple az a design ami bejon mint mac-be mint iphone-ba.
#5-os teljes mertekben egyetertek veled,bar en ugy vagyok,hogy az ilyen emberekre jobb ha rahagyod,ugy sem ertik meg.Meg amugy is ne tudd meg mennyi embertol kaptam meg hogy az iphone szar,aztan a nagyreszenek most Apple-s termekei vannak miota nekem is.Aki haszanalja az biztos nem all at andoridra vissza
szerintem(vannak kiveletelek persze).
Ha nem is kinai vackok, de kozepkategoria fole sosem mentem, hiaba volt penzem farokmeregetos prestige dolgokra.
Itt kulombozunk, en azokat az embereket nem tudom megerteni akik penzd dobnak ki a prestige miatt, mikozben egy olcsobb termek is boven eleg lenne az igenyeikre.
Akkor biztos az is hülye, aki audi-t vesz suzuki helyett, aki márkás ruhákban jár, aki globus májkrémet vesz az olcsó coop-os helyett. Mindenki hülye, aki nem a létminimumhoz szükséges legolcsóbb szarokat veszi mindenből. Mondhat bárki-bármit egy 50k-s telót sosem lesz olyan jó használni, mint egy felső kategóriást.
Istenem annyira idegesítőek ezek az emberek, akik tudják mi a jó a másiknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!