Samsung Galaxy J3 (2016) Hálozati zárás feloldása?
Samsung Galaxy J3 (2016) Hálozati zárás feloldása?
A Készüléket használtan vásáőroltam kiváncsi voltam hogy kártyafüggetlen e vagy sem. ezért belehelyeztem egy Blue mobileos sim kártyát ekkor Hálozati zár pin kodot kért ekkor 3szor beirtam a sim kártya pin kodját de ugye ezt nem fogadta el . most letiltotta a pint és a hálazati zárós puk kodját kéri. viszaraktam a telenoros kártyát de azzal sem engedi használni mert ezt irja ki: A Rendszer letiltotta a SIM Kártya hálózati PIN kódját adja meg a SIM hálozati puk kodját. Hogyan tudom feloldani hogy legalább a telenoros kártyával tudjam használni?
"Tehát azzal hogy egy telenoros készülékbe beletettem egy blue mobileos kártyát szervizbe kell vinnem hogy függetlenitsék ki?"
Nem.
" De Miért nem használhato tovább a telenoros káryával ?"
Mert nem független.
" Esetleg a feloldo puk kodot valahonnan megdzerezni? "
Igen.
"És ha valoban semilyen megoldás nincs szervizen kivül akkor kb menyibe kerül a készülékem javitása vagy függetlenitése ?"
Létezik, csak így hasra ütéssel nem fog menni, hogy mindenféle kódokkal próbálkozol.
A teló hálózatzár ügyben az a szolgáltató segíthet aki forgalomba hozta. Mert ha nem mobilszolgáltatónál vették volna, akkor független lenne.
A sim kódjai is a szolgáltatónál keresendőek ha neked nincs meg. Ezért javasoltam a szervizes megoldást, mégpedig a szolgáltatóét. Csak azt nem tudod hogy melyikét. Próbálkozz más simekkel, elvilegy egyet elfogad. Kivéve ha még sim zár is működik a telóban.
Szóval nem javításra szorul a teló, csak egy kis szakmai hozzáértésre.
Ezt telepítsd fel:
Ez egy független szoftver, innentől kezdve tehetsz bele akármilyen SIM-et el fogja fogadni. :)
Ezt telepítsétek fel:
Ez egy független szoftver, innentől kezdve tehetsz bele akármilyen SIM-et el fogja fogadni. :)
Vagy szolgáltató ingyen függetleníti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!