7.5-8 óra képernyőidő jónak szàmít 4000mah-es akkumulátornál?
Nem mA (áram), hanem mAh a kapacitás, illetve töltésmennyiség egysége.
4000 mAh = 4 Ah (amperóra)
Csak azért írják a nagyobb számot, hogy nagyobbnak tűnjön (marketing ostobaság).
Nem feltétlen csak az számít, az XZ1 Compactom is tud ilyet kisebb kijelzővel és aksival.
Ennél összetettebb a dolog, függ attól hogy milyen SoC van, milyen a kijelző felbontás és milyen technológiával készült kijelző van, milyen alkalmazások és háttéralkalmazások voltak, Wifi vagy mobilnet és ha az utóbbi akkor 4G, 3G stb.
De a 8 óra SoT vegyes használattal korrektnek hangzik, szóval használd nyugodtan ilyet kevés telefon tud összehozni.
1 nap? Átlagos.
Az én több mint egy éves mi a1-emet (3080 mAH) 48 órája vettem le töltőről.
Ebben csak 2 óra 40 perc kijelző idő van.
Viszont volt több mint 10 óra hotspot és legalább 8 óra zene streaming, Bluetooth hangszóró. 15% most az akkumulátor töltöttsége.
A 7500 mAH-s tabletemet 3 napja töltöttem. 13 óra képernyő idő van benne 13 óra wifi használat. Játék youtube netflix és böngészés. Most van 20%on.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!