Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Lehet nyelvi támogatást rakni...

Lehet nyelvi támogatást rakni Nokia5230-ra?

Figyelt kérdés

Múltkor próbáltam kereseni erre megoldást de senki nem tudott segíteni. Nem írni szeretnék a telefonom hanem olvasni japánt, de kérdőjelekként jeleníti meg a japán karaktereket. Van erre valami megoldás?

Légyszi segítsetek!

2010. júl. 4. 10:51
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha nem kapsz választ az több okból lehet:

- Nem érdekel senkit

- Nincs értelme a kérdésnek

- Túl specifiks a kérdés

- Ha érdekel is valakit, nem tud rá megoldást

Szerintem itt pusztába kiáltott szó a kérdésed, olvastam az előzőt is.

- Valóban nem érdekel senkit

- Túl sok értelme nincs, a magyar lakossághoz viszonyítva nulla közeli a hasonló problémával küzdők száma

- Műszakilag sem egy általános probláma

- Ahogy említettem, próbáltam utánanézni a dolognak, de semmit se találtam róla. Van egy japán angol nyelvtanár ismerősöm, őt is megkérdeztem, de nem tudott semmit a témában.

Meg lehetne oldani hogy a szoftver japán nyelvű legyen, de akkor minden japán nyelven lenne megjelenítve, nem csak az amit szeretnél. Viszont nem egyszerű megoldani, így letettem a további segítségnyújtásról.

2010. júl. 4. 16:11
 2/2 A kérdező kommentje:
Ha nem tudod a választ a pikirtkedő megjegyzéseidet tartsd meg magadnak, mert tudom én is hogy nagyjából senkit nem érdekel de jobb megpróbálni mint tétlenül ülni. Nem ilyen válaszokra várok, köszönöm-
2010. júl. 6. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!