Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Jól döntök ha Samsung S5230-at...

Jól döntök ha Samsung S5230-at akarok venni?

Figyelt kérdés
2010. júl. 4. 09:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
35%
Nem mert fos teló
2010. júl. 4. 09:32
 2/11 anonim ***** válasza:
30%
1000%-osan egyetértek az előző hozzászólóval .. az egy NAGYON FOS teló!
2010. júl. 4. 09:52
 3/11 anonim ***** válasza:
SZtem jól d öntesz:) Nekem már több mint 3 hónapja megvan. Egyszerűen imádom:)
2010. júl. 4. 10:33
 4/11 anonim ***** válasza:
Anyumnak is ilyen telefonja van már több, mint fél éve. Egész jó telefon. Nekem tetszik, DE én nem vennék, nekem nem kellene, nem szeretem az érintőképernyős telcsiket. Meg a Samsungokat sem. Meg már mindenkinek ilyen telefonja van, én pedig azt szeretem, ha nem látom viszont nagyon sűrűn másoknál az én telefonomat.
2010. júl. 4. 10:36
 5/11 anonim ***** válasza:
én is gondolkodom ezen a telón de még van pár amin...
2010. júl. 4. 10:40
 6/11 anonim ***** válasza:

Szerintem megéri!! Tegnap vettem, igaz hogy előfizuval!

Nagyon jó teló! Máris beleszerettem. Még nem vettem hozzá memókártyát de meglepően sok minden fér bele így is. Raktam már rá játékot, zenét, képet. Szép képeket készít. Könnyű kezelni is. Egyszóval nagyon szupi. :)

2010. júl. 4. 11:34
 7/11 Fkris ***** válasza:
HA Olcsó tömeggyártott szart akarsz venni,akkor igen,jól döntessz:D
2010. júl. 4. 11:54
 8/11 anonim válasza:
Néptelefon. A célnak megfelel, sok extrát ne várj tőle.
2010. júl. 4. 12:37
 9/11 anonim válasza:
Szerintem attól függ mikre szeretnéd igazán használni. Vannak ettől sokkal okosabb telók,igaz én is ilyet vettem pár hete és én mondjuk szeretem,eddig semmi gondom nincs vele.
2010. júl. 4. 16:02
 10/11 anonim válasza:
Aki azt mondja, hogy sz*r (vagy más szép kifejezéssel illeti), azt valószínűleg nem érintette túlzottan a gazdasági válság... Szerintem megéri, és én is gondolkozok azon, hogy ilyen telefont vegyek. Telefonálni lehet vele, van pár extra funkció is, szóval nem hinném, hogy le kéne ócsárolni ezt a telefont. Remélem segítettem. ;)
2010. júl. 12. 13:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!