Egy iphone 5s-nek mennyibe kerülne körülbelül a szervizelée/javítása?
Figyelt kérdés
nem lehet bekapcsolni, de az apple logó megjelenik, de semmit nem csinál. Milyen problémája lehet?2019. márc. 27. 19:49
1/5 anonim válasza:
A legelső dolog lenne az akku cseréje. Ez kb 7000.- ft. 5S be való akkut az interneten vásárolhatsz kb 1500.- ft ért, és kicserélheted magad ingyenesen. A Yutubon megtalálod a leírását.
2/5 anonim válasza:
Előre leszögezem, nem értek hozzá, így ne vedd tutira amit írok. Tapasztalatból mondom csak. Nekem egy iPhone 5 csinált hasonlót, csak az Apple logót mutatta. Alaplap hibás volt. Ha a tiednek is ez a baja esetleg, akkor nem éri meg megcsináltatni, majdnem annyiba kerülne mint maga a telefon.
3/5 anonim válasza:
Valóban így van ahogy a 2# es írja, de a szervizes mindenképpen megnézi, hogy uj akkuval működik e a teló, és csak akkor hozatja meg, ha okés. Persze valamilyen díjat így is fel fog számolni, kb annyit, mintha magad hozatnál egy akkut, és blindre kicserélnéd. Nekem egy 5 ösöm van, és kiválóan működik ujj akkuval, és ujj kijelzővel Elnyűhetetlen.
4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :)
ez az első iphone-om, szóval nem nagyon értek hozzá, de ha megcsinálom azt amit mondtatok, attól még megmaradnak rajta a képek nem? még úgyis ha 6 hete nem volt biztonsági mentés, ugye? lehet hogy elég hülye kérdés volt, de nem nagyon értek a ,,kütyükhöz"....
2019. márc. 28. 19:44
5/5 anonim válasza:
#2-es vagyok. Ha nem értesz hozzá semmiképp se kezdd el magad szétszedni és kicserélni az akkut, mert csak még nagyobb baj lesz belőle. Vidd szervizbe, ott az adatmentésben is tudnak segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!