Huawei Mate 20 Lite vagy Samsung Galaxy A7 (2018)?
Tök egyformának tűnnek nekem,
2.2 processzor, 4GB Ram, 64 GB belső mem., 24 mpx selfie kamera, a hátlapi kamerája 4 mpx-lel jobb a Samsungnak, sőt ott még harmadlagos hátlapi kamera is van, meg kb 10-15 efttal olcsóbb.
Melyiket vegyem? Mi szólna a Huawei mellett?
Köszönöm
Szerintem a Huawei jobb. Nem a megapixel számít a legjobban egy kamerában, főleg nem ez a minimális különbség. Ellenben így is szebb képeket lő a Huawei, nagyobb az aksija is. Az A7-nek pedig eléggé parasztvakítás a 3. kamerája. Kb csak azért van, hogy elmondhassák róla, hogy van széles látószögű kamerája is, ami egyébként sokkal gyengébb minőségű, mint a fő kamera, és sok esetben el is torzítja (halszem effektus) a képet.
Samsungtól egyébként szerintem csak az S szériát érdemes venni, (S8 és a-fölött). A középkategóriában a két gyártó közül, a Huaweit érdemesebb választani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!