Szerintetek használt vagy új telefont vettem?
Figyelt kérdés
Vettem GSM-ből eg iPhene se-t, az eladó azt mondta, hogy új és valóban teljesen újnak nézett ki még a gyári fólia is rajta volt, maga a telefon teljesen kifogástalan állapotban. Viszont nem volt hozzá semmi tartozék és garanciát sem kaptam hozzá. Szerintetek új volt?2019. márc. 25. 21:41
11/19 anonim válasza:
A gyári garancia nem egy papír, amit kapsz hozzá. Ha az IMEI alapján le van járva az a bizonyos két éves garancia akkor nem új telefont vettél.
12/19 A kérdező kommentje:
Értem, köszi a válaszokat valóban az lehet, hogy nagyon újszerű és igy olyan mintha uj lenne, amugy tökéletesen működik teljesen meg vagyok vele elégedve, ja és még annyi, hogy pl. az emagon lett volna olyan 93 000, itt meg megvettem 56 000-ért, csak tartozékok nélkül
2019. márc. 25. 23:28
13/19 anonim válasza:
Soha, semmilyen esetben sem jövünk el számla nélkül, sok helyen még a használtra is adnak fél év garit, az újra többet is. Átvertek. Sajnálatos helyzet, de ha másnak nem is tanulópénznek jó lesz, remélem nem lesz gond a telóval.
14/19 anonim válasza:
“l, sok helyen még a használtra is adnak fél év garit, ” tekintve, hogy törvény kötelezi rá a kereskedőt, a sok szó helyett a minden szómak kéne szerepelnie a mondatban
15/19 anonim válasza:
Imeinek kell utánanézni 1 évig garanciás beüzemelés után, de ha nem kaptál semmit hozza sanszos hogy nem te vagy az első
16/19 anonim válasza:
Pár hónap aztán lesz egy letiltott mobilod 😀
18/19 anonim válasza:
"...pont a rendőrséget érdekli az én telefonom"
Nem csak a Te telefonod lehet az ami pl. a rendőrséget érdekelheti bizonyos helyzetben. Az előző használója (ha volt, már pedig erősen gyanús a dolog) is részt vehetett olyan ügyben (ezt a telót használva) ami érdekelheti őket.
(Telefonnal is lehet bűncselekményt elkövetni)
Ugye tudod, miért kell pl. a feltöltős SIM -eket évente "adategyeztetni"?
Ha bármi probléma lenne a telóval, a "bolt" szó nélkül letagadná még azt is, hogy valaha láttak Téged. Mást nem is tehetne, mivel nem akarna orgazdaság gyanújába keveredni.
19/19 A kérdező kommentje:
még most is üzemel a teló...
2022. szept. 18. 01:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!