Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A telefonom elromlott, bevitte...

A telefonom elromlott, bevittem szervízbe. Biztosítva van (alap csomag) linkeltem alul. Ugye biztos hogy megjavítják / cserélik?

Figyelt kérdés

Előkerestem a t-kom honlapjáról (van online ügyintézés) a szerződésemet ill a biztosításokat.

Biztosítások:

https:// www.telekom.hu/lakossagi/szolgaltatasok/egyeb-szolgaltatasok/biztositasok/keszulek#

Nekem az alap csomag nevezetű van (750 ft)

Az alábbiak történhettek a mai nap:

1. valami nehezet tettem / tehettem a táskába, pl. egy üveg víz, vagy energiaital (2 db) vagy 1 literes szappan.

Lehet megnyomódott, nekiütődött valami, például az energiaitalnak ugye fém a doboza. :(

A másik lehetőség hogy lehet a flakon vizemnek a kupakja kicsit nyitva maradt, lehet hogy vizes lett a telefon.

A harmadik lehetőség (ezt a szüleim mondták) lehet gyári hibás.

8 hónapja van meg a telefon.

A T-komnál vagyok

2 év hűségidőre vettem.

Ez a 2. telefonom, mivel az előző elveszett. Tudtam 2018 nyarán venni előfizetésre (tehát 0 ftért elvinni) egy másik telefont, de ez volt így az utolsó lehetőség, max 2 telefont engedélyez így a t-kom elvinni.

fontos lenne tudnom, hogy teljesen védve vagyok ugye?

az "alap" nevezetű biztosítási csomag nem véd a "készülék belső meghibásodása ellen (lásd link)"

viszont a t-kom 1 évig kötelező javítani cserélni a telefont ugye?

Tehát ha beázás / vagy nyomódás hatására történt baj akkor a biztosító által vagyok védve

ha belső hiba akkor a t-kom garantálja a javítást cserét ugye?

Nem tudok telefont venni per pillanat, nagyon rossz anyagi helyzetben vagyok.

más se tudna nekem adni.. :(

most cseretelefon van nálam.

(probléma:

délután édesapámat próbáltam hívni, már akkor "megbolondult" a teló, apa nem hallott jól.

én arra gondoltam csak a térerő miatt lehet..

hazajöttem délután, és tökre megbolondult a "Home" gomb, össze-vissza ugrált, lapok között, a felületek között, az internetes lapot akartam megnyitni erre a beállításokat kezdte behozni önmagától így össze-vissza ugrált

gondoltam megpróbálom újraindítani, így kikapcsoltam hogy laptopnál működik gyakran az ha kikapcsolod majd benyomod és jó lesz

a telefonom nem kapcsolt vissza. :(

bevittem a szervízbe este.

azt mondták 4-5 munkanap és javítják.

de ha nem javítanák / cserélnék akkor be se vették volna ugye?

Samsung J5ről van szó.

24/l

2019. márc. 21. 01:30
 1/2 A kérdező kommentje:

ui: van rajta védőfólia és a hátulján védőtok

nyitható / zárható tokom is van de néha elfelejtem belerakni visszatenni oda ha sietek és pl a városban vagyok :(

2019. márc. 21. 01:32
 2/2 A kérdező kommentje:

elírtam bocsi: a t-komba vettem a telót

de a samsung szervízbe küldtek el. a samsung szervízeli.

2019. márc. 21. 01:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!