Xiaomi Pocophone f1 készülék csúcskategóriába sorolható?
Figyelt kérdés
Esetleg aki használta már vagy hallott róla írjon véleményt mert lehet betervezném azt a telefont2019. márc. 19. 21:08
11/15 anonim válasza:
Megvenni akarja, mivel a pocophone és a mi 8 közt ~10 ezer van, a poco és a mi 9 közt meg kb 70 ezer. Nekem mi 8 van, semmi problémát nem tapasztaltam, nem hiszem el, hogy az újabb típus, ami +50%-ba kerül, ad is annyi pluszt a telefonhoz, hogy ez megérje. Van az a szint, amikor már értelmetlen szórni a pénzt, nem kapsz annyi pluszt.
12/15 anonim válasza:
Én Mate 10 Próról váltottam Poco F1-re. Egyedül a vízállóság és az infra hiányzik, viszont a többi dolog kárpótol. Jobb az üzemidő, gyorsabb a telefon, jobb hívás minőség, és mivel mobilfotós vagyok így össze vetettem a képeket a huaweiel és nálam a poco nyert, habár a huaweinek gazdagabb a kamera szoftvere. Ettől függetlenül az érzékelők/ szoftver nem úgy dolgozta fel a képeket ahogy kellett volna. Videóban is előre lépés volt a poco, nem is kicsit. Sokkal jobb a hang, és a kép is. Ráadásul kaptam 4k 60fps felvételi módot is ami ebben az árkategóriában kiváltság. Az előlapi kamera is sokkal részletgazdagabb. A hangszórók is hangosabban szólnak mint a huaweié, és erősebb a vibra motor. Mindenképp ajánlom a pocot. A huawei sem rossz telefon, 1 évig használtam, de ez a poco nekem best buy.
13/15 A kérdező kommentje:
Utolsó kettő köszi! Ezt a kommentet nem tudom hova rakni" mit akarok egy tavalyi készüléktől" 😁😁 már ne is haragudj de szerinted akinek tavalyi a készüléke az nem ember már? Vagy mindenkinek 2019-es kell ? Nekem nem kell horribilis áron telefon viszont felső kategóriásat szeretnék. A poco az pont ilyen. 95-105.000 és szinte a csúcskategóriát súrolja. Nem kérdés hogy ezt veszem meg ennyiért nem mi 9-et 200 fölött. (Csak mert idei) ;)
2019. márc. 20. 17:45
14/15 hun_74 válasza:
Most vettem egy pocophonet, redmi note 5ről váltottam.
Nekem nagyon tetszik.
15/15 anonim válasza:
Én imádom. Nem hiszem h csúcskategória ( annyira nem értek hozzá). A rendszere stabil, rengeteg rá a frissítés, gyors ( samsung note 4 ről váltottam), érezhető a változás. Az elején fura volt, de én már csak xiaomiban gondolkodom a későbbiekben is. Én csak ajánlani tudom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!