Miért csak pici képként tudom letölteni zedge-ről a háttérképet a telefonomra? LG BL40-em van.
Figyelt kérdés
Azt szeretném, hogy az egész képernyőt befedje, de nagyon béna vagyok hozzá, és nem megy.2010. júl. 3. 16:17
1/5 anonim válasza:
Nagyítsd ki a képet..kattints rá arra h Full size és próbáld úgy elmenteni:)
2/5 A kérdező kommentje:
A full size-t meg sem tudom nyitni. Ja, és félreírtam, BL 20-om van, de ez a helyzeten nem változtat. Segítsetek!
2010. júl. 4. 20:36
3/5 anonim válasza:
Így csinálod?
Rá katt a kiválasztott képre -> PC Download (zöld) -> Start Download -> és menti is!
Az enyémen jók a kép nagyságok, mind akkora mint a képernyő.
Bár nekem Samsung S5230 van, de előtte Sony E W580 volt, akkor is jó volt. Regisztrálva vagy? Ki van választva a megfelelő telefon?
4/5 A kérdező kommentje:
Próbálkoztam regisztrálni, de állandóan visszadobja, hogy vmi nem jó. Nem fogadja el a jelszavam, vagy a vmi más adatomat. Tehát, ha elvileg sikerülne regisztrálni, akkor el letudnaám tölteni a képeket? A zene is ugyanígy működik?
2010. júl. 7. 07:43
5/5 anonim válasza:
Igen! Ha regisztrálsz minden oké lesz!
Próbálkozz mindenféle felhasználónévvel és jelszóval. Majd csak engedi! Nekem is jó párat be kellett írnom, hogy elfogadja. Legyen benne kis és nagy betű meg szám!
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!