IPhone SE megfagyott az Apple logónál. Mi lehet a gond?
Jobban járnál, ha mégis rám hallgatnál, mert ez egy olyan probléma, amit csak a szervizben tudnak megjavítani.
Másik: Én tehetek róla, hogy vidéken laksz? Marhára nem. Írtam egy megoldást, ha neked nem tetszik, akkor így jártál, ettől függetlenül a probléma nem fog megoldódni.
További jó
Ez valószínűleg otthon nem javítható állapot, ha az álalad említettek nem hoznak eredményt.
Az adatkapcsolat sikertelenségét okozhatja rossz kábel is, azt még kipróbálhatod, ha van garantáltan működő másik a közelben (tölteni mindegyik tud, olyat próbálj, amivel tuti lehet adatot cserélni is). Ha ez nem működik, akkor csak a szervíz marad.
Ez nem távszerviz, te pedig nem értesz a telefonok alaplapjának hardveres javításához, ami fórumon keresztül nem megoldható, illetve nem tanítható meg egy laikusnak.
Ha tudnád miről beszélek, akkor nem itt kérdeznél, hanem máris izzítanád otthon a BGA-forrasztóállomásod és kapnád szét a telefont.
"Ha nincs értelmes megnyílvánulásod akkor maradj csendbe."
Ezt ugyan nem nekem írtad, de nekem fáj a magyar nyelv meggyalázása, miután az értelmes "megnyilvánulás" rövid i betű. Azaz inkább maradtál volna csendben (nem csendbe)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!