Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Vodafone tapasztalatok?...

Vodafone tapasztalatok? Melyik szolgáltatóval van a legjobb/legrosszabb tapasztalatotok?

Figyelt kérdés

2019. márc. 17. 17:47
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Díjcsomagot váltottam, amit az ügyintéző úgy értelmezett, hogy felmondtam a meglevő előfizetői szerződésemet, ezért rám akartak verni 60000 Ft kötbért. (Hozzáteszem, december utolsó napjaiban történt az eset, és valószínű, hogy már megkezdték az előszilveszteri bulizást.) Azt hiszem, nem kell magyarázni, mennyire meglepődtem, amikor kézhez kaptam a 80000-es számlát. Szerencsére másodjára kifogtam egy lelkiismeretes ügyintézőt, úgyhogy hamarosan megkaptam a korrigált számlát, és a bocsánatkérést, írásban.
2019. márc. 18. 17:45
 12/24 A kérdező kommentje:
Megérné akkor váltanom, ha csak havi 1gb netet vennék?
2019. márc. 19. 09:14
 13/24 A kérdező kommentje:
A Budapest WestEnd-ben található Vodafone üzlettel mik a tapasztalatok?
2019. márc. 20. 15:41
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
2001 óta Vodás vagyok, 2007 óta előfizetéssel. Magyarországon a legjobb a lefedettsége, 98 %.
2019. márc. 20. 15:59
 15/24 A kérdező kommentje:
Ma felfigyltem valamire: Utaztam 2 város között, főúton és NEM volt szolgáltatás a Telenor-nak. Visszafelé más úton jöttem, ugyanez a tapasztalat, miért? Ha valakit baleset ér hogyan fogja értesíteni a mentőket? Csak a 42-es főútnál tapasztalható ez vagy máshol is?
2019. márc. 20. 16:18
 16/24 anonim ***** válasza:

"Ha nem tévedek, a DIGI a Telenor hálózatát használja majd."

Tévedsz.

A Digi saját hálózatot épít ki.

2019. márc. 21. 19:41
 17/24 A kérdező kommentje:
Kösz a pontosítást előző!
2019. márc. 21. 20:04
 18/24 Are You Scorpio válasza:
kulfoldi szamot hasznalok otthon, igy par ezer forintbol korlatlan eu hivas, net roamingra meg adnak 10-30 gigat jellemzoen, mig a vodafone meg ott tart hogy 1-2 gigaban meri a netet belfoldon is, szanalmas. talan csak a hello data volt normalis csomag a telenornal, amig elo lehetett ra fizetni es ha vkinek hivas nem annyira volt fontos, mint a net.
2019. márc. 22. 06:33
 19/24 Ren-D ***** válasza:
Angliában Guildford, Crawley, London, Horvátországban Zágráb, Rijeka, Rab-sziget, Pag, Split, Hvar, Ausztriában Bécs, Németország München, Stuttgart, Olaszország Bibione, Velence, Nápoly, Francia Marsellei, Monaco stb. mindenhol közel 1 hónapot voltam és hibátlan volt, mindenhol vitte a 4K-t. Utána néztem a havi előfizetéses csomagok a Vodafone-nál a legolcsóbbak viszont hozzá a készülékek ott a legdrágábbak.
2019. márc. 22. 19:07
 20/24 hannamatajsz válasza:
3 éve vagyunk a Vodafone-nál.... Szerintem nagyon jó náluk lenni.
2019. márc. 26. 15:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!