Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Van valakinek tapasztalata a...

Van valakinek tapasztalata a netmobil.hu oldallal?

Figyelt kérdés
Elég kevés a háttérinfo róluk, megbízható cég? Az iphone 7 plusz jóval olcsóbb náluk, mint emagon, de aggódom nehogy bármi gond legyen.

2019. márc. 12. 08:27
 1/6 anonim ***** válasza:

Én mondjuk nem tölük vásárolnék.

Idézet az Ászf-ükből:

Apple termékek esetén

Normál: 1 év teljes körű forgalmazói

Hol érvényes a Garancia?

A garancia a vásárlás napján aktiválódik és kizárólag a netmobil.hu (mint szolgáltató) érvényesíthető

[link]

2019. márc. 12. 10:03
 2/6 Ketyefesze ***** válasza:
Most nézem éppen, 2021 március. Most az van az Ászf-ben, hogy Apple termékek esetén gyártói, egyéb termékeknél forgalmazói. Én nem bízom bennük.
2021. márc. 4. 11:22
 3/6 A kérdező kommentje:
Egyébként én végül 2019-ben ott vettem az iphone 7plusz-om, azóta sem volt vele probléma, még be is üzemelték helyben meg ajándék üvegfóliát is tettek rá :D
2021. márc. 5. 09:33
 4/6 anonim ***** válasza:
Garanciális ügyekben szokott a probléma jelentkezni.
2021. márc. 5. 12:35
 5/6 dande válasza:
63%
AJÁNLOM ŐKET!...itthon,hiánycikk-náluk van. kedden délben megrendeltem tőlük és másnap,szerdán reggel kézhez kaptam a mobilt-külföldről. nem tudom hogy csinálják.de qva jól az tuti...a garancia hívőknek,csak azt írnám,hogy eu-s garancia van a termékre,nem pedig nagy bekecses magyar...ha elromlik,úgy is azt fogja a szerviz keresni,hogyan ne legyen garanciális-mint mindenben...HISZ,ITTHON OTTHON VAGY.
2021. nov. 19. 15:50
 6/6 anonim ***** válasza:
NEM AJÁNLOM ŐKET!!!!! Problémás a v14 napos elállási jog, elavultatás nincs a jogban csak értékcsökkenés, itt olyanra hivatkoznak ami nem tartozik bele az elállási jogba, meg minden képtelenség . szóval ha átveszed tőlük a készöléket és elállsz a vásárlástól nem valószinű hogy megkapod a termékért kifizetett teljes összeget...VIGYÁZZATOK VELÜK!!!!
2024. jan. 27. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!