Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan tudom kinézni a faceboo...

Hogyan tudom kinézni a facebook jelszavam a régi telefonomból?

Figyelt kérdés

A következő a problémám. Az egyik oldalhoz megadott jelszavam megegyezik a régi fb profilom jelszavával. Van egy régi telefonom ami egy xperia mini st15i.

Namost ezen be van jelentkezve, de hol tudom megnézni hogy mi ez a jelszó amit használtam még rajta? Ics van rajta, az akksija már nagyon meg van puposodva így gépre dugni nem igen merem csak töltőről bekapcsolni. Hol tárolja?

2019. márc. 10. 15:20
 1/9 anonim ***** válasza:
a böngésző tárolja, azon belül kéne megkeresni a jelszokezelőt
2019. márc. 10. 15:23
 2/9 anonim ***** válasza:
Sehol, sehogy
2019. márc. 10. 16:24
 3/9 anonim ***** válasza:

Töltőfejre mered dugni, mert az 5 V-ot ad neki.

Gépre nem mered dugni, mert az 5V-ot ad neki.

Nem érzem ebben a logikát.

2019. márc. 10. 17:52
 4/9 A kérdező kommentje:
Úgy értettem nem akarom download(vagy egyéb módban) csatlakoztatni a géphez amiben nem fog tölteni és csak az akkumulátorra hagyatkozhat. Itt van benne a logika.
2019. márc. 10. 18:43
 5/9 A kérdező kommentje:
Facebook messenger lite van rajta és azon van bejelenkezve. Az hol tárolja?
2019. márc. 10. 18:44
 6/9 anonim ***** válasza:

Egyszerűbb új jelszót kérni. Azon a bizonyos oldalon biztos, hogy van jelszóemlékeztető/elfelejtett jelszó opció.

Az appok ha el is mentik a jelszavakat, titkositva tárolják. Kivéve a böngészők jelszó kezelőit.

2019. márc. 10. 19:01
 7/9 A kérdező kommentje:
Nem tudok, mert ahová kérhetnék emlékeztetőt szintén nem tudok belépni. Az egyetlen megoldás ha megtalálom a jelszót ebben a fosban, de kezdem feladni..
2019. márc. 10. 22:03
 8/9 anonim ***** válasza:

# 4

Telefonok és egyéb eszközök, ahogy USB-re kerülnek, azonnal tölteni szoktak, egyszerűen azért, mert megkapja az 5V tápot (hacsak nem tisztán adatkábel, ami nem visz át tápot).

Legalábbis én nem találkoztam még az ellenkezőjével.

Legfeljebb számítógépes kapcsolatnál 500 mA-re korlátozódik a áramfelvétel, de az is elég ilyenkor a kompenzálásra.

Nem tudom, hogy kipróbáltad egyáltalán, vagy csak kitaláció, amit állítasz.

2019. márc. 11. 08:09
 9/9 A kérdező kommentje:
Attól függ milyen módban csatlakoztatod a telefont a sz.géphez. Nem fog minden esetben tölteni és nem csak a kábelen múlik. Nem tudom szoktál e romokat cserélni stb androidos telefonom. Külön felhívják rá a figyelmed hogy teljesen feltöltött akkumulátorral állj neki mert pl download módban bizony nem fog tölteni és bootloader nyitáskot sem.
2019. márc. 11. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!