Hogyan tudom kinézni a facebook jelszavam a régi telefonomból?
A következő a problémám. Az egyik oldalhoz megadott jelszavam megegyezik a régi fb profilom jelszavával. Van egy régi telefonom ami egy xperia mini st15i.
Namost ezen be van jelentkezve, de hol tudom megnézni hogy mi ez a jelszó amit használtam még rajta? Ics van rajta, az akksija már nagyon meg van puposodva így gépre dugni nem igen merem csak töltőről bekapcsolni. Hol tárolja?
Töltőfejre mered dugni, mert az 5 V-ot ad neki.
Gépre nem mered dugni, mert az 5V-ot ad neki.
Nem érzem ebben a logikát.
Egyszerűbb új jelszót kérni. Azon a bizonyos oldalon biztos, hogy van jelszóemlékeztető/elfelejtett jelszó opció.
Az appok ha el is mentik a jelszavakat, titkositva tárolják. Kivéve a böngészők jelszó kezelőit.
# 4
Telefonok és egyéb eszközök, ahogy USB-re kerülnek, azonnal tölteni szoktak, egyszerűen azért, mert megkapja az 5V tápot (hacsak nem tisztán adatkábel, ami nem visz át tápot).
Legalábbis én nem találkoztam még az ellenkezőjével.
Legfeljebb számítógépes kapcsolatnál 500 mA-re korlátozódik a áramfelvétel, de az is elég ilyenkor a kompenzálásra.
Nem tudom, hogy kipróbáltad egyáltalán, vagy csak kitaláció, amit állítasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!