Android operációs rendszer vs. Windows mobile. Melyik mit tud?
A Windows bonyolult,lassú,nem nyitot(nincsenek rá jó progik,egyetlen előnye az Igo és hasonló GPS progik telepíthetősége)
Android gyors,gyorsan fejlődik,viszonylag új,és nyitott,sok progi/játék van rá
sajsnos meg kell hogy cáfoljam az válaszolot!!
mert a windows phone 6.5.3 nagyon jo mert nekem htc hd2-m van és nagyon gyors és a windows mobil-ra majd nem annyi program van mit a symbian os-re.
az android is nagyon jo meg a windows mobile is nagyon jo a htc azért csak ezel a 2operácios rendszert szokta alkalmazni.
00:16
Lehet h igazad van,de én a Samsungos Windows ra gondoltam,mert az eléggé f0s.A HTC set nem ismerem,ezért arra nem gondoltam.
00:18
Mivan?
Nemértelek,mér ne tudná valaki használni a symbiant(én is 15-20 perc alatt megszoktam) iOS-t vagy Androidot.
Nem annyira elterjedt a Windows mint a többi említett rendszer,ennek lehet valami oka.Szerintem a negatív felhsználói visszajelzések/nem bővíthetőség.
Mert lehet h neked jobban tetszik(amivel semmi baj nincs) de az emberek nagy többségének nem jön be a zárt op rendszer.
a samsung féle windows-t nem csodálom h utálod :D a samsung semmitse optimalizál.. de amúgyis amilyen sz@r a windows az asztali gépeken olyan megbizhatatlan a telefonon.. egyedül max, de nagyon max a htc féle windowsos kütyüt vennék, de azt is jól átgondolnám.. az android pedig fényévekkel jobb mint a winmo.. gyorsaságban, stabilitásban felhasználóbarátabb is sokkal
nekem régen HP winmo-s telóm volt.. soha többet nem kell windows-os teló
a htc féle winmo-s telefonok elég jók, kezelhetőségük is jó, sebességük is, mivel a htc optimalizálja rendesen, nem úgy mint a samsung. amúgy megjegyzem, hogy az első winmos pda gyártója is a htc volt, csak akkor még bérgyártó volt.
és fejlődik a windows marketplace, pont ma vettem észre, hogy kibővítették és már onnan kb 60-70 alkalmazás közül lehet válogatni. tudom, ez a szám kicsi, de 20ról tornázták fel + netről több ezer alkalmazást le lehet tölteni, csak keresni kell...
elsőnek: ha valamit nem ismersz, ne szóld le rögtön, ez olyan, mintha azt mondtanád, hogy egy porsche azért rosszabb, mint egy bmw m osztály, mert még soha nem tetted bele a hátsód...
jah és nem véletlenül nem írtam az androidról, mert nem ismerem...
22:51
Mint írtam,én a SAMSUNGOS windowsra írtam mind2 hozzászólást.
Amit másodjára írtam,azis a samsungra vonatkozik.
Egyébknt én Androidos telót vennék,de csak akkor ha nem lene ien "fiatal" az oprendszer.
22:51es vagyok:
Fkris: az tűnik ki a hozzászólásodból, hogy csak neten olvastál valamit és azt írod le... először élj együtt egy rendszerrel, majd tudsz róla véleményt formálni. szerintem ha vennél egy winmos htc-t nem akarnád lecserélni, mert működik, van rá minden alapból (szinte) így a bővíthetőség sem túl nagy szempont, mert ha van minden, akkor minek rá új dolog?
htc touch2-m van, szal tudom mi a dörgés a winmoval...
Ismerősömnek van SAmsung Omnia-ja és valami borzalmas.
És én a SAmsungos windowsról mondok csak eredményt,a HTC-s ről nem,mert azt nem ismerOmnia-n valami borzalmasan van megoldva,optimalizálatln szar.Samsungon.
Egyébként HTC-re mien játékok vannak?:O^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!