Mennyiért éri meg megvenni a Huawei mate 20 lite-ot?
Figyelt kérdés
Sziasztok, az lenne a kérdésem, hogy szerintetek mennyiért érné meg megvenni a Huawei mate 20 lite telefont? Mert szerintem kicsit túl van árazva. Tehát szerintetek mennyi az a maximum ár amiért megérné megvenni? Eredeti ár 120 000Ft.2019. márc. 9. 09:49
2/8 grafno válasza:
Most nézem es a legolcsobb helyen kb 80e Ft.
3/8 anonim válasza:
Ilyen tudású masinám van, 64.000 volt. Igaz kínai, de mi nem az!
4/8 anonim válasza:
A 300 ezres telefon nincs túl árazva?
5/8 A kérdező kommentje:
Nem az a kérdésem hogy mi a legalacsonyabb ára, hanem az hogy ti mennyit fizetnétek érte (mindegy hogy mennyibe kerül). Tehát hogy ti a tudása szerint milyen árkategóriába raknátok?
2019. márc. 9. 11:07
6/8 anonim válasza:
A legtöbb helyen 95.000 Ft-ba kerül, ennyit szerintem simán megér. Nekem ilyenem van, én szolgáltatótól vettem 100.000 Ft-ért, nekem ennyiért is bőven megérte. Nyilván nem egy csúcskategóriás készülék, de ebben az árkategóriában szerintem baromi jó készülék. Nekem annyi "problémám" van vele, hogy a lassított felvétel elég gyenge, még ahhoz képest is, hogy csak HD minőségben tudja. De ezen kívül szerintem simán megállja a helyét ebben az árkategóriában.
7/8 A kérdező kommentje:
#3-as, azok a telók közül teljesítményben mindkettő bőven rosszabb :D
2019. márc. 9. 16:35
8/8 grafno válasza:
Csak azért mondtam az árat, mert ha van 80ert akkor 120 elég sokk érte. Ha azt nézem, hogy más elektronikai eszközt, fényképezőgép, tv, mikro, sütő, mosógép, számítógép, tv, nyomtató, porszívó,hűtő 6-10 évig használok legalább 100 és 250e Ft között akkor még a 40e forint is sok lenne érte mert 1,5-2 amit kibir egy telefon nálam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!