Fél év múlva már gáznak fog számítani egy iPhone XS Max?
Szeretnék vásárolni egy XS Max készüléket, 64 vagy 256GB-osat (még nem döntöttem el).
De félek, hogy szeptember végén amikor megjelenik az új iPhone akkor már ciki lesz az XS Max ?
Szerintetek?
" Már attól gáz h iphone"
Nem minden gáz, amire nincs pénzed.:)
Csak akkor gáz egy ilyen telefon, ha miközben ezzel villog az ember, a cipője leszakad mert nincs pénze újra. Vagy nincs mit a kenyérre kennie, ha egyáltalán futja még kenyérre.
Egyébként egyik telefon se "gáz" vagy "ciki'.
Sajna nem csak a tinik közt megy ez a gáz nemgáz téma.
Egy félig-meddig kollégám meglátta a telefonom.
Ipari hulladéknak nevezte. Szerinte csak a legújabb modelleket éri meg használni.
Kérdeztem tőle, hogy és mit csináljak a legújabb telefonnal? A jelenlegit se használom ki. Erre már nem tudott válaszolni, csak hajtotta, hogy az övének jobb a hardvere meg a kijelzője, na és a kamerája.
Kérdező: Ha ki tudod használni a telefont, akkor vedd meg és ne foglalkozz azzal, hogy kinek tetszik. Neked felelljen meg és ne másnak.
Akit gyerekkorban hülyének neveltek, azt nehéz kinőni vagy lehetetlen is.
Egyik dolog a nevelés, másik az olvasás, ugyanis a jó könyvekből ragadhatna emberi minőség az ifjú olvasóra (amitől jobban érezné, hogy mi a fontos vagy nem fontos), ja nem olvasnak ma már, a kör bezárult.
Én rácsesztem, mert ahogy megtanították a betűket, beszabadultam a könyvtárba, utána már nem volt megállás...
Ezt a "gáz" érzést az indukálja, hogy "mit szólnak a haverok ha meglátják nálam", "mit szól a környezet"... Véleményem szerint mindenki olyan telefont használjon, amilyen megfelelő neki, amit ki tud használni...
Engem is próbáltak már berántani különféle hitvitákba, de engem hidegen hagy ez a téma.
A megoldás a problémádra: a majdan jövő szeptemberben megjelenő telefon után megjelennek a klónok is, amelyek olcsók. Most megveszed az XS-t, majd megveheted az aktuális iPhone-ról klónozott telefont is, ha menősködés esete forog fenn, akkor előkapod a klónt és imitálsz vele valamit...
Persze ha lebuksz az biztos nem érint majd kellemesen dehát ha teló mondja meg hogy ki vagy valójában akkor nehéz ügy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!