A Dropboxba a Google fiókommal szeretnék bejelentkezni. Őszintén, mi szüksége van neki az én névjegyeimre, és azok módosítási jogára?
Figyelt kérdés
Másik kérdés: lehet valahogy regisztráció nélkül letölteni Dropboxról? Néha összejön, néha nem.2019. márc. 4. 19:30
1/2 anonim válasza:
Nem lehet regisztráció nélkül.
És azért kell neki a nevjegyeid, mert ha esetleg azt akarnad szinkronizálni, így megteheted.
Egyébként Google Driveot jobban ajánlom. Megbizhatobb és szerintem egyszerűbb rendszerrel mukosik
2/2 anonim válasza:
Ha én feltöltök dropboxba valamit, aztán megosztom, elküldöm neked a linket, akkor te le fogod tudni tölteni a valamit regisztráció nélkül is. Mindössze a saját Dropbox fiókodba nem tudod "átmásolni" regisztráció nélkül.
A Dropbox használatához (regisztráció) csak egy e-mail cím kell. Amit Te csinálsz az már szolgáltatások összekapcsolása. Ezért kér a Dropbox annyi engedélyt, ami csak a két szolgáltatás együttműködéséhez (Dropbox és Google) szükséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!