Honnan tudjam meddig tart az előző évi mobil adategyeztetésem?
Már többször küldött sms-t a szolgáltató, hogy végezzem el az éves adategyeztetésem, ha nem akarom, hogy elvesszen a számom.
Többször próbáltam online adat egyeztetni (hetente megpróbálom), de azt írja továbbra is:
"A számhoz tartozó adategyeztetés még érvényes
Az adategyeztetést 2019 március 27 -ig kell elvégezned."
És továbbra is kapom az értesítő smst.
Tehát honnan tudjam meddig érvényes az előző évi, mert akkor legalább tudnám mikor próbálkozzak az adategyeztetéssel?
Meddig ???
Leírod hogy meddig kell elvégezned és addig jó.
Lehet, hogy én értek félre valamit? Én úgy értem, hogy megszűnik a számom március 27 után, ha nem adategyeztetek. Tehát március 27 után már nem tudok adategyezeteni. Előtte akarom. Lassan 1 hónapja küldi a szolgáltató az smseket, hogy adategyeztessek. Hetente felmegyek a szolgáltató oldalára és kérem a mobilomra a kódot az egyeztetéshez, amikor feltöltöm a küldött kódot, mindig azt írja, hogy még érvényes, de 27-éig egyeztessek, mert megszűnik a számom.
Arra nem emlékszek tavaly mikor egyeztettem, gondolom onnan számolja az egy évet. Szóval azt honnan lehet megtudni mikor telik le a tavalyi egyeztetéstől az egy év, hogy végre egyeztessek a következő évre, mert túl akarok mielőbb lenni rajta és elfelejteni se akarom, ezért nem akarom március 27-ig húzni a dolgot.
Továbbra se sikerül meghosszabbítani 2020-ig. Megint kértem kódot a mobilomra a szolgáltató online adategyeztető felületén. Mikor beírtam a kódot adategyeztetéshez azt írja továbbra is, hogy "a számhoz tartozó adategyeztetés még érvényes." Na de MEDDIG? Mert azt is kiírja ekkor, hogy 2019 március 27-ig végezzem el el a következő 1 évre az adategyeztetést, különben megszűnik a számom.
"Remélem jövőre bevezetik a rugalmasabb előre is elvégezhető online adategyeztetést, aminek normális időkeretet adnak."
Eddig is volt online.
De a nagyim telóján pl. nincs net, az övéről felhívtam az ügyfélszolgálatot és megcsinálták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!